Urmareste-ne

Agentii Autorizate

La MaxBet ai 100 RON pariuri gratuite în Liga Campionilor

Superpromoție MaxBet în 2020! La MaxBet, pariezi și câștigi cu UEFA Champions League. În perioada 15 februarie – 6 mai 2020, ai șansa să câștigi zilnic două pariuri gratuite în valoare de 50 RON cu evenimentele din UEFA Champions League.

Pașii de urmat pentru a câștiga două pariuri gratuite în valoare de 50 RON

  1. Introdu codul UCL100 în Rubrica Bonusuri Disponibile;
  2. Plasează minimum trei pariuri diferite cu miza de 100 RON (bani reali) fiecare, pe evenimentele din UEFA Champions League;
  3. Pentru a fi eligibile, pariurile de tip single trebuie să aibă cota minimă de 1,85, iar pariurile de tip multiplu trebuie să aibă cota minimă de 1,35 pentru fiecare selecție;
  4. Cele două Pariuri Gratuite vor fi acordate după ce toate biletele plasate vor fi omologate.

Condițiile de acordare a pariurilor gratuite

Pentru a beneficia de două Pariuri Gratuite în valoare de 50 RON fiecare, jucătorii trebuie să introducă Codul Bonus UCL100, după care să plaseze minimum 3 pariuri din fonduri cash, în care miza este cel puțin 100 RON pentru fiecare. Oferta poate fi revendicată o singură dată pe zi, în fiecare zi în care se joacă o etapă a competiției UEFA Champions League. Promoția este disponibilă în perioada 15.02.2020 – 06.05.2020.

Pentru a fi eligibile pentru acordarea bonusului, selecția/toate selecțiile pariului trebuie să fie plasate pe piețe diferite, din cadrul competiției UEFA Champions League. Toate cele 3 pariuri trebuie să fie distincte, în caz contrar se poate anula bonusul.

Pentru ca pariurile să fie eligibile, cota minimă este 1,85 pentru pariurile de tip single, iar pentru un pariu de tip multiplu cota pentru fiecare selecție trebuie să fie minim 1,35.

Pariurile Gratuite se vor activa în mod automat în termen de maximum 24 de ore de la încheierea evenimentului pe care au fost plasate biletele. Ele sunt valabile timp de 3 zile din momentul acordării. Jucătorii trebuie să parieze Pariul Gratuit o singură dată, pe orice eveniment din cadrul competiției Europa League, cu o cotă minimă de 1,50 pentru pariurile single. Pentru un pariu multiplu, fiecare selecție va avea minim cota 2,00. Pariurile de tip sistem nu sunt acceptate.

În cazul în care freebet-ul a fost plasat pe un eveniment căruia i s-a schimbat cota, din orice motiv, aceasta devenind 1.00, cât și în cazul unui pariu care a fost închis folosind opțiunea cashout, pariul va fi considerat pierdut. Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea pariului gratuit) în bani reali. Câștigul maxim care poate fi revendicat dintr-un Pariu Gratuit este de 500 RON.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii