Urmareste-ne

Biletul zilei

La mulţi ani, la mulţi bani! 100.000 de lei din primele zile ale lui 2022

Arsenal - Manchester City, derby-ul dintre elev şi profesor, între Arteta şi Guardiola
Arsenal - Manchester City, derby-ul dintre elev şi profesor, între Arteta şi Guardiola

2021 n-a fost un an rău pentru noi, ca pariori. Am avut bilete câştigătoare, am anticipat corect de cele mai multe ori desfăşurarea partidelor prezentate, ba chiar am prezis cu exactitate şi scorul din meciurile analizate de noi. Un singur lucru ne-a lipsit, biletul ăla mare, cel de 100.000 de lei, să fie câştigător. Dar nu ne dăm bătuţi şi încercăm din nou, încă din primele zile ale unui 2022 sperăm şi mai bun.

Premier League, bântuit de COVID

Noua varianta a coronavirusului face ravagii în Premier League, cu multe partide amânate în ultima perioadă. Oficialii au reintrodus protocoale aspre pentru jucători şi staff în tentativa de a ţine totul sub control, şi sunt şanse importante ca prima etapă din 2022 să fie una completă.

Începe chiar cu un supermeci, un derby între elev şi profesor, între Arsenalul lui Arteta şi Manchester City al mentorului Guardiola. Stiluri destul de apropiate, dar nu şi loturi. City mătură tot în campionat, 7-0, 4-0 şi 6-3 în ultimele etape (are 9 victorii la rând în Premier) , dar nici Arsenal nu stă chiar rău cu patru succese consecutive. Totuşi, mergem pe mână oaspeţilor, cu un „2 şi peste 2,5 goluri” (cotă 1,95).

Leicester nu mai e trupa din anii trecuţi, aceea care se bătea la top 4, şi a ajuns să aibă mai multe înfrângeri decât victorii după 17 meciuri. Forma slabă a „vulpilor” îi dă lui Norwich încredere că poate lua măcar un punct din această deplasare. Apărarea gazdelor cedează destul de uşor şi sunt şanse mari să vedem un GG (cotă 1,82).

Goluri aşteptăm şi în Watford – Tottenham, măcar că le înscriu oaspeţii. Conte a revitalizat-o pe Spurs şi e aproape să doboare recordul de invincibilitate la debut al clubului. Tottenham chiar joacă, Harry Kane a revenit printre marcatori, iar Watford are de ce să se teamă. Mai ales că nu stă prea bine la formă şi moral, după patru înfrângeri consecutive în care nu a contat că marcase. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,15.

Prima zi a noului an se termină, în Anglia, cu meciul Crystal Palace – West Ham. „Ciocănarii” stau bine în clasament în ciuda celor două înfrângeri recente. Antonio ar trebui să revină în primul 11, iar şansele oaspeţilor de a înscrie se măresc. Palace e formaţie serioasă de mijlocul clasamentului. Cele două directe din 2021 au fost plăcute privitorilor neutri, 2-3 şi 2-2, iar prima din 2022 ar trebui să intre în aceeaşi categorie, cu GG3+ la cotă 2,27.

Pe 1 ianuarie, se joacă şi-n Israel

Anglia nu e singura cu meciuri pe 1 ianuarie. Prima ligă din Israel are programate jocuri din etapa a 16-a, iar unele dintre ele sunt chiar bune de pariat. Spre exemplu, Hapoel Tel Aviv (locul 4) are meci uşor cu ultima clasată Maccabi Petah Tikva. Victoria gazdelor e o alegere sigură, iar un meci cu minim 4 goluri nu se întrevede. În Israel au fost doar 6 în ultimele 5 etape! Aşadar, „1 şi sub 3,5 goluri” (cotă 2,57) e o cotă excelentă.

Pe aceeaşi idee de „sub 3,5” mergem şi la Hapoel Ierusalim – Hapoel Hadera, în care lipim un „1X” şi obţinem o cotă de 1,87. Gazdele joacă mai bine acasă decât o fac oaspeţii în deplasare şi credem că nu vor pierde acest meci.

Închidem cu un GG (cotă 2,00) la Maccabi Netanya – Beitar Ierusalim, două formaţii din a doua jumătate a clasamentului. Beitarul a luat un singur punct în ultimele 4 etape, dar a întâlnit toate cele 3 formaţii de pe podium şi a marcat în fiecare meci. Anticipăm că o va face şi acum, dar nu e obligatoriu să ia vreun punct, pentru că defensiva e punctul slab.

Cinci partide din 2 ianuarie

Revenim în Premier League pentru alte două partide. Everton primeşte vizita lui Brighton, o echipă care a surprins până acum, prin evoluţii şi prin clasare. „Pescăruşii” au cochetat cu locurile de cupe europene şi se menţin în prima jumătate. Everton va avea de furcă, dar credem că se va descurca şi am ales „PSF 1” (cotă 1,93).

Southampton – Newcastle e un meci important în lupta pentru evitarea retrogradării. „Coţofenele” au ratat 3 puncte cu Manchester United, după ce Cavani a egalat la 1, dar au scos un punct. E drept, au jucat acasă, dar un punct acasă cu United e mai greu de obţinut decât unul pe terenul lui Southampton. Mizăm pe „X2” (cotă 2,18).

Spania revine rapid

La Liga aşteaptă nici ea prea mult până să revină în 2022. Încă din 2 ianuarie avem granzii în acţiune. Real Madrid joacă la Getafe, o formaţie care nu a înscris în ultimele 7 directe. Adică din 2018. De ce ar face-o acum? Aşa că „NGG” la cotă 1,75 merită jucat. Am fi mizat pe victoria Realului, dar avansul din clasament o poate face să nu forţeze, iar 0-0 a mai făcut la Getafe. Chiar la precedenta vizită, în aprilie 2021.

Surprinzătoarea Betis (locul 3 în clasament) are meci accesibil cu Celta Vigo, acasă, astfel că îşi poate menţine poziţia pe podium. 1,82 are la victorie şi noi am pus pronosticul pe bilet fără emoţii.

Închidem totul cu meciul Barcelonei de la Mallorca. Catalanii se chinuiesc şi, momentan, sunt în afara locurilor de cupe europene. Totuşi, poziţia a patra, de Liga Campionilor, e la doar două puncte distanţă. Mallorca, locul 15, n-ar trebui să fie un obstacol prea greu de depăşit pentru Barcelona. Nu fără reţineri, am mizat pe victoria oaspeţilor, la cotă 1,78.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare