Urmareste-ne

Agentii Autorizate

La Unibet, greşeşti şi câştigi la Cupa Mondială! Premii de 500.000 de lei

La Unibet nu doar cei care ghicesc pronosticul câştigă. Şi cei care greşesc se pot alege cu premii fabuloase de până la 500.000 de lei. Şmecheria e că trebuie să greşeşti pe linie. Promoţia e valabilă pe Cupa Mondială. Citeşte mai jos să afli ce trebuie să faci. 

500.000 de lei te aşteaptă!

Promoţia Unibet este cât se poate de simplă şi se adresează tuturor jucătorilor înregistraţi. Nu ai încă un cont al tău la Unibet, fă-ţi în câteva secunde şi iei şi bonusul de bun venit. După aceea, poţi să îţi încerci norocul la cei 500.000 de lei.

Ce trebuie să faci? Să alegi 48 de pronosticuri, semn simplu (1, X sau 2) pe toate cele 48 de meciuri din faza grupelor de la Cupa Mondială din Qatar. Foarte important! Pronosticurile tale să fie GREŞITE. Mai exact, dacă la Argentina – Arabia Saudiţă eşti sigur că bat Messi şi ai lui, pe tichetul de concurs, bifează fie X de remiză, fie victoria arabilor. Dacă „legi” toate cele 48 de meciuri cu pronosticuri greşite poţi să iei premiul cel mare. Cei 500.000 de lei se vor împărţi între jucătorii care au 0 (zero) răspunsuri corecte.

Partea mişto e că promoţia se adresează tuturor jucătorilor înregistraţi şi este complet GRATUITĂ. Nu trebuie să bagi bani ca să participi. Doar să completezi tichetul AICI! Ca să fie clar pentru toată lumea, e şi un video pe pagină, pentru exemplificare.

Mai mult, dacă vei completa toate cele 48 de meciuri, te alegi şi cu un Pariu Gratuit de 22 de lei, pe care trebuie să îl joci cu funcţia Creare Pariu. Cota minimă să fie 1,8. Poţi să în joci în prima săptămână de Mondial!

Termeni și condiții promoţie

 • Trebuie să ai un cont Unibet pentru a participa la această promoție.
 • Poți participa cu un singur cupon per cont de jucător.
 • Trebuie să completezi pronosticuri pentru toate cele 48 de meciuri pentru a avea un cupon valid.
 • Dacă vei completa pronosticurile pentru toate cele 48 de meciuri, vei primi un Pariu gratuit de 22 RON, ce îl poți folosi doar utilizând funcția Creare Pariu.
 • Acesta va fi valabil pentru toate meciurile din CM, cote minime de 1.8
 • Fiecare jucător poate primi un singur Pariu gratuit pe durata promoției.
 • Pariul gratuit va fi acordat pe data de 21 noiembrie 2022 și va fi valabil 7 zile de la creditare.
 • Câștigătorul va primi 500.000 RON, iar premiul/premiile vor fi adăugate în contul de jucător Unibet. Dacă vor exista mai mulți câștigători, atunci fondul de premiere va fi împărțit în mod egal.
 • Premiul va fi câștigat doar dacă unul sau mai mulți jucători gresește pronosticurile pentru toate meciurile și are 0 răspunsuri corecte.
 • De exemplu: Esti sigur că Anglia va ingvinge in meciul cu Iran , selectează fie pronosticul Iran(1) sau pronosticul Egalitate (X) pe cuponul de joc, si dacă într-adevăr Anglia învinge, atunci acest pronostic este considerat incorect.
 • Prin participare, îți dai acordul să primești e-mailuri și mesaje text din partea Unibet în legătură cu promoția și alte campanii de marketing.
 • Prin participare, îți dai acordul ca Unibet să îți utilizeze numele, etc în scopuri de marketing.
 • Unibet își rezervă dreptul de a modifica sau anula promoția în orice moment.
 • Termenul limită pentru a participa la competiție și pentru a completa cuponul este 20 noiembrie, ora 18.00, ora României.
 • Se aplică termenii și condițiile generale Unibet

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate