Urmareste-ne

Agentii Autorizate

La Unibet, pariurile multiple îți aduc rotiri cash

Te bucuri că s-a reluat acțiunea în lumea fotbalului, dar îți place și adrenalina din cazino? Atunci promoția Unibet de weekend este exact ce îți trebuie. Plasează pariuri multiple pe oricare ligă de fotbal și Unibet îți asortează pariul cu rotiri cash în cazino, în browser pe mobil.

Pariază pe meciuri populare de fotbal pentru rotiri cash la unul din cele mai populare sloturi EGT!

Când:

  • De vineri, 29.05, ora 01:00, până marți, 02.06, ora 00:59, ora României.

Cum se joacă:

  • Optează pe site-ul Unibet pentru a participa;
  • Plasează un pariu multiplu de minim de 50 RON, la o cotă minimă de 1.20 (per selecție), pe orice ligă de fotbal: 2.Bundesliga, Bundesliga, Belarus, Austria, Cehia, Croația, Polonia, Portugalia, Serbia, Ungaria etc;
  • Vei primi rotiri gratuite cash la slotul Shining Crown, în browser pe mobil, în maxim 72 de ore de la încheierea promoției, conform distribuției de mai jos:

Multipla de 3: 50 rotiri cash la Shining Crown;
Multipla de 4: 75 rotiri cash la Shining Crown;
Multipla de 5: 100 rotiri cash la Shining Crown;


Condiţii de îndeplinit pentru a primi rotiri cash la slotul Shining Crown

Această promoție are loc între 29.05-01.06.2020. Pariurile plasate înainte nu vor fi luate în considerare. Pentru această promoție este necesară optarea. Trebuie să plasezi minim 1 pariu multiplu de 50 RON pe fotbal pentru a primi rotirile gratuite în cazino.

Un pariu multiplu include minim 3 selecții pe cuponul de pariere:

  • Multipla de 3: 50 rotiri cash la Shining Crown;
  • Multipla de 4: 75 rotiri cash la Shining Crown;
  • Multipla de 5: 100 rotiri cash la Shining Crown;

Orice eveniment de fotbal este eligibil pentru această promoție. Sunt eligibile doar pariurile pre-meci. Fiecare selecție de pe bilet trebuie să fie de minim 1.20. Pariurile încasate (cash out) nu vor fi luate în considerare. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi rotirile în cazino în decurs de 3 zile lucrătoare de la finalul promoției. Pariurile trebuie să fie stabilite până în 02.06, ora 00:59, ora României.

Fiecare jucător va primi 50/75/100 rotiri gratuite cash la slotul Shining Crown, în browser pe mobil, conform pariului multiplu plasat. Fiecare jucător va primi doar o recompensă în cazino, conform celei mai mari multiple. Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.20 RON. Oferta este valabilă doar pentru jucătorii care au contul în RON. Câștigurile de la rotirile gratuite vor fi în bani reali (cash) și nu au cerințe de rulaj.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

 

+ posts

Promotii