Urmareste-ne

Agentii Autorizate

La Unibet, pariurile pe Liga 1 îți aduc rotiri cash la Prosperity Palace

Ești gata pentru cea mai importantă competiție de fotbal din România? La Unibet, pariurile pe Liga 1 îți aduc rotiri gratuite cash la slotul Prosperity Palace. Câștigă până la 3 rotiri gratuite cash pentru fiecare gol marcat în meciurile etapei.

Cum se joacă

  • Optează pentru a participa;
  • Rulează 125 RON pe orice meci din Liga 1 și primești 1 Rotire Gratuită cash la slotul Prosperity Palace pentru fiecare gol marcat în Liga 1 în această etapă;
  • Rulează 250 RON pe orice meci din Liga 1 și primești 2 Rotiri Gratuite cash la slotul Prosperity Palace pentru fiecare gol marcat în Liga 1 în această etapă;
  • Rulează 500 RON pe orice meci din Liga 1 și primești 3 Rotiri Gratuite cash la slotul Prosperity Palace. pentru fiecare gol marcat în Liga 1 în această etapă;
  • Pentru a fi eligibile, pariurile trebuie să fie stabilite în perioada 14-17 februarie 2020. Rotirile gratuite le vei primi pe cont, în maximum 72 de ore de la încheierea etapei.

Condiții de participare

Pentru această promoție este necesară optarea. Doar pariurile de minim 50 RON vor fi luate în considerare pentru promoție. Pariurile plasate înainte de optarea pentru promoție nu vor fi luate în considerare.

Sunt eligibile pariurile live și cele pre-meci, iar cota minimă eligibilă este de 1,40. Pentru această promoție se califică doar pariurile pe meciurile din Liga 1 care au loc și sunt stabilite în perioada 15 -17 februarie 2020.

Numărul de rotiri gratuite creditate se va baza pe numărul total de goluri înscrise în meciurile din Liga 1 care au loc între 14 și 17 februarie 2020. Rotirile gratuite vor fi creditate la slotul Prosperity Palace, în maximum 72 de ore de la încheierea etapei. Valoarea unei rotiri gratuite este 0,50 RON. Câștigurile de la rotirile gratuite vor fi în bani reali (cash) și nu au cerințe de rulaj.

NU rata oferta Unibet: BONUS 100% de până la 300 RON pentru pariuri

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Promotii