Urmareste-ne

LIGA 1

Liga 1: Dinamo – Chindia (13 decembrie 2021). Formații probabile, informații, predicții și ponturi

Runda din Liga 1 se termină cu duelul dintre Dinamo și Chindia, unde ne așteptăm să vedem puțin fotbal și multă tensiune.

Cine ia punctele?

Dinamo este pe ultimul loc în clasament, fiind depășită de Academica Clinceni în acest weekend, după ce aceasta a reușit două victorii la rând și a ajuns la 10 puncte.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște este pe locul 11 în clasament, cu 19 puncte, dar cu o formă foarte proastă, două înfrângeri și două egaluri în ultimele patru meciuri.

Chindia a câștigat și în tur

Ne așteptăm la o partidă interesantă, echilibrată, cum a fost și partida din tur, când ambele formații au arătat puțin fotbal și Chindia s-a impus la final la limită, scor 1-0.

Acum, probabil din nou vom avea puține goluri, așa că recomandarea noastră este să pariați cu prudență.

Ce trebuie pariat la Dinamo – Chindia

Ne așteptăm la un meci strâns, în care ambele echipe se vor apăra, așa că cel mai probabil finalul va arăta un egal pe tabela de marcaj.

PRONOSTIC: 1-1

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare