Urmareste-ne

LIGA 1

Liga 1: U Craiova – FCSB (28 noiembrie 2021). Formații probabile, info, predicții și ponturi

Cel mai tare meci al rundei în Liga 1 se joacă între U Craiova și FCSB, duel care va începe cu 15 minute mai devreme, după o cerere a oficialilor olteni.

FCSB vine după victoria cu Botoșani

Înaintea acestei partide, FCSB este pe locul doi în clasament, cu 34 de puncte, și vine după o victorie discutată în fața celor de la FC Botoșani, care au condus la pauză dar până la urmă s-au văzut învinși.

De partea cealaltă, U Craiova are 28 de puncte, iar în ultimele două meciuri a fost învinsă, așa că are nevoie de puncte pentru a opri seria proastă prin care trece.

O repriză cu spectatori

Cel mai interesant lucru legat de această partidă este schimbarea orei de start, la cererea oficialilor olteni, pentru a avea spectatori pe teren cel puțin o repriză, conform regulilor în vigoare pentru combaterea pandemiei COVID.

Astfel, la 21:00, stadionul o să fie eliberat și jucătorii vor continua să joace fără spectatori. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un duel care începe în forță și care probabil ne va aduce foarte multe goluri.

Ce trebuie să pariezi la U Craiova – FCSB

Ne așteptăm să vedem un duel echilibrat, în care vor apărea foarte multe goluri, dar care probabil se va termina la egalitate.

PRONOSTIC: 2-2

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare