Urmareste-ne

Archive

Liga Campionilor: Brondby – Salzburg (25 august 2021). Formaţii de start, predicţii şi ponturi

După 2-1 pe teren propriu, Salzburg e în pole-position pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, dar Brondby a arătat că e periculoasă, deschizând scorul din minutul 4 în prima manşă. Returul se joacă miercuri, de la ora 22:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Salzburg a avut de muncă în tur

După tragerea la sorţi, austriecii erau marii favoriţi şi toată lumea se aştepta să rezolve totul din tur. Dar Uhre a dat lovitura rapid şi meciul a început de la 0-1. Salzburg a dominat clar, dar nu a reuşit mare lucru până la pauză. În ultimele 45 de minute, însă, împinsă de la spate de public, RB a reuşit să întoarcă, prin Adeyemi (56) şi Aaronson în ultimul minut.

Înfrângerea din tur a fost a treia consecutivă pentru Brondby, care nu a cunoscut încă victoria în acest start de sezon, deşi a jucat 7 meciuri deja. A făcut patru remize cu gol în campionat, plus două eşecuri. Danezii sunt într-o formă execrabilă şi nu par capabilă să îi pună capăt.

Austriecii sunt la polul opus. În partide oficiale, au victorii pe linie din aprilie încoace, în total 12 partide consecutive. Mai mult, pornesc favoriţi şi în returul din Danemarca.

Ce trebuie să ştii

Astrele s-au aliniat pentru Salzburg, care, pe lângă faptul că are echipa mai bună, vine şi cu lotul aproape complet. Junuzovic ar putea fi protejat, să nu rişte o recidivă, iar în locul lui ar putea intra eroul din tur, Aaronson.

În schimb, danezii sunt chinuiţi de COVID, cu Greve, Cappis, Bokeeiet şi Mikkelsen depistaţi pozitiv şi indisponibili pentru acest meci. Riveros a revenit la antrenamente, dar sunt şanse minime să joace, iar Rosted e şi el sub semnul întrebării.

Formaţii probabile

Brondby (4-5-1): Hermansen – Mensah, Maxso, Tshiembe, Bruus – Corlu, Ben Slimane, Frendrup, Hedlund, Pavlovic – Uhre.

Salzburg (4-3-1-2): Kohn – Kristensen, Solet, Wober, Ulmer – Camara, Capaldo, Seiwald – Aaronson – Sesko, Adeyemi.

Pronosticuri la Brondby – Salzburg

Brondby are nevoie de victorie la limită ca să împingă dubla în prelungiri. Problema majoră e forma prin care trece echipa, dar şi valoarea adversarului. La casele de pariuri Salzburg e favorită, chiar dacă evoluează în deplasare.

Danezii, totuşi, au punctat meci de meci, cu o singură excepţie de la startul sezonului. Aşadar, GG-ul nu e exclus, ba din contră. Ţinând cont de toate aceste aspecte, estimăm un succes al oaspeţilor, dar la limită.

Ne aşteptăm la un succes şi o calificare a oaspeţilor. Pronosticăm 1-2 scor final.

Puteţi încerca orice variantă de pariu care se înscrie în acest scor: GG, 3+, 1 solist sau combinaţii între acestea, pentru creşterea cotei.

Brondby - Salzburg (25 august 2021)

Brondby – Salzburg (25 august 2021)

Agenții autorizate