Urmareste-ne

LIGA CAMPIONILOR

Liga Campionilor: RB Leipzig – Club Brugge (28 septembrie 2021). Formații probabile, informații, predicții și ponturi

Ambele echipe au fost surprinzătoare în prima rundă: RB Leipzig s-a prezentat foarte prost la City și a luat șase, în timp ce Club Brugge a reușit să oprească PSG-ul lui Messi, Neymar și Mbappe. Acum, cele două se bat pentru locul trei în grupă.

RB Leipzig joacă fără Angelino

În meciul disputat cu Manchester City pe Etihad, pierdut cu 3-6, fundașul Angelino a luat cartonaș roșu și nu va putea evolua în această seară împotriva celor de la Club Brugge. Așadar, ne așteptăm să îl vedem din primul minut pe Szoboszlai.

De asemenea, antrenorul lui RB Leipzig nu se poate baza nici pe Halstenberg, absent până în noiembrie, la fel ca și tânărul Josko Gvardiol. Din acest motiv, cel mai probabil va începe în defensivă Mohamed Simakan.

Lista absenților nu se oprește aici pentru Leipzig, inclusiv Olmo și Adams sunt absenți, la fel ca și Andre Silva.

Căpitanul Wormer e in dubii

De partea cealaltă, Club Brugge are emoții pentru că nu știe dacă se poate baza pe căpitanul Ruud Vormer.

De asemenea, achiziția de la Brighton Jose Izquierdo încă nu și-a făcut debutul la club, acesta fiind în continuare accidentat.

Interesant este faptul că antrenorul Clement a folosit același 11 din meciul cu PSG și în duelul cu Leuven de vineri, terminat tot 1-1, iar șansele să vedem iar pe teren echipa respectivă sunt destul de mari.

ECHIPELE PROBABILE

RB Leipzig:
Gulacsi; Klostermann, Simakan, Orban; Mukiele, Kampl, Haidara, Szoboszlai; Nkunku, Forsberg; Poulsen

Club Brugge:
Mignolet; Mata, Hendry, Nsoki, Sobol; Sowah, Balanta, Rits, Lang; Vanaken; De Ketelaere

Ce trebuie pariat la RB Leipzig – Club Brugge

Cel mai probabil nemții vor apăsa accelerația și se vor impune în acest duel pentru a-și asigura măcar locul trei, are asigură prezența în Europa League.

PRONOSTIC: 2-0

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate