Urmareste-ne

LIGA CAMPIONILOR

Liga Campionilor: Salzburg – Lille (29 septembrie 2021). Formații probabile, informații, predicții și ponturi

Grupa G pare cea mai echilibrată din actuala ediție a Ligii Campionilor. Salzburg, Sevilla, Lille și Wolfsburg se bat pentru primele două locuri, iar după prima etapă lucrurile sunt foarte echilibrate. Astăzi se joacă runda a doua și capul de afiș este Salzburg – Lille, echipe care s-au apărat excelent în prima etapă.

Salzburg nu mai vrea să repete greșelile

În prima etapă, Salzburg a avut nu mai puțin de trei penalty-uri în meciul cu Sevilla și a ratat două dintre ele. La final a fost 1-1, iar austriecii au ratat șansa de a sta pe primul loc cu trei puncte. Acum, joacă pe teren propriu cu Lille, care vine după 0-0 pe teren propriu cu Wolfsburg, o partidă în care nemții nu au avut prea multe șanse de a marca.

Din păcate pentru Salzburg, lista absenților este foarte mare, nu mai puțin de cinci jucători fiind absenți! Maximilian Wober, Oumar Solet și Piatkowski sunt absențe sigure, în timp ce Junuzovic, Koita și Vallci sunt și ei cu șanse mici de joc.

În continuare fără Renato Sanches

De la oaspeți va lipsi vedeta Renato Sanches, care este în continuare accidentat la genunchi, la fel ca și Bamba, care nu va evolua în această seară.

Cel mai probabil îl vom vedea din primul minut pe teren pe veteranul Yilmaz, așa că ne așteptăm să avem parte de câteva contraatacuri interesante din partea francezilor.

ECHIPELE PROBABILE:

Red Bull Salzburg:
Kohn; Kristensen, Onguene, Bernardo, Ulmer; Sucic, Camara, Siewald; Aaronson; Adeyemi, Sesko
Lille:
Grbic; Celik, Fonte, Botman, Reinildo; Ikone, Andre, Xeka, Gomes; David, Yilmaz

Ce trebuie pariat la Salzburg – Lille

Cel mai probabil vom vedea un meci foarte spectaculos, chiar dacă în primele două meciuri din această grupă au fost doar două goluri. De asemenea, austriecii sunt în formă așa că ne așteptăm să ia toate cele trei puncte.

PRONOSTIC: 3-2

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate