Urmareste-ne

Archive

Liga Națiunilor: Bilet din etapa a doua! Cota 6,84 cu Ungaria, Olanda și Portugalia

Liga Națiunilor: Bilet din etapa a doua! Cota 6,84 cu Ungaria, Olanda și Portugalia. Ales să pariez pe meciurile acestor selecționate, acestea fiind și trei dintre cele mai în formă ale primei runde. Tichetul Nations League se întinde pe parcursul a trei zile, prima partidă se dispută 6 septembrie, a doua este pe o zi mai târziu și ultima este programată pe 8 septembrie.

Liga Națiunilor: Bilet din etapa a doua

Biletul din etapa a doua a Ligii Națiunilor este compus din trei partide, una pentru fiecare zi în care se dispută runda cu numărul doi. Prima este cea dintre Ungaria și Rusia, derby-ul grupei 3 a Ligii B. Ungurii au reușit o victorie de zile mari în Turcia, la limită, în timp ce rușii nu le-au dat nicio șansă sârbilor și s-au impus cu 3-1. Mă asștept ca Rusia să se impună din nou, dar nu fără a primi gol. Merg peste 0,5 Ungaria.

Cota 6,84 cu Ungaria, Olanda și Portugalia

Al doilea duel le pune față în față pe Olanda și Italia, două echipe care au reușit rezultate total diferite în prima etapă. Olandezii au trecut la limită de Polonia, în timp ce italienii abia au reușit un egal cu cei de la Bosnia și Herțegovina, după ce au fost conduși. După prima rundă, calculele sunt și mai clare. Olanda este marea favorită a grupei, urmată de Italia și Polonia, cele care se bat pentru locul secund. Pariez pe încă o victorie a Portocalei Mecanice. Ultimul meci este cel care se joacă marți, 8 septembrie, între Suedia și Portugalia. Dacă suedezii au pierdut cu francezii, scor 1-0, portughezii s-au distrat cu croații și i-au învins cu 4-1. Mă aștept să nu aibă mari probleme nici de această dată.

Liga Națiunilor: Bilet din etapa a doua! Cota 6,84 cu Ungaria, Olanda și Portugalia

Liga Națiunilor: Bilet din etapa a doua! Cota 6,84 cu Ungaria, Olanda și Portugalia

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare