Urmareste-ne

Ligue 1

Ligue 1: Bordeaux – Rennes (26.09.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Bordeaux şi Rennes se întâlnesc în runda a opta din Ligue 1. Ambele formaţii sunt relativ aproape de zona roşie, iar gazdele au amintiri neplăcute de la finalul sezonului precedent.

Evoluţii oscilante

Bordeaux de acum nu mai e cel de altădată. S-a transformat într-o echipă de pluton şi a ajuns să tremure pentru menţinerea pe prima scenă. Acţionarii s-au schimbat la finalul sezonului precedent, iar clubul încearcă să se repună pe picioare.

Bordeaux a avut un traseu oscilant. A luat bătaie de la Clermont (0-2), dar a scos punct la Marseille (2-2) şi apoi cu Angers (1-1). Nice i-a dat cu terenul în cap (0-4), după care a pierdut şi cu Lens (2-3). Prima victorie a venit la St. Etienne (2-1), legată cu un egal spectaculos la Montpellier (3-3).

De partea cealaltă, Rennes a început sezonul foarte bine, după care a apărut o scurtă criză. Oaspeţii de azi sunt implicaţi şi în Conference League, aşa că au un program mai încărcat.

În Ligue 1, după 5 puncte în primele 3 etape, au venit 3 înfrângeri cu acelaşi scor, 0-2 cu Angers, Reims şi Marseille. Dar, între ultimele două, Rennes a remizat cu Tottenham în Europa, 2-2 la capătul unui joc bun. Şi, ca să nu mai înţelegem nimic din ce joacă Rennes, după trei eşecuri interne, a venit un 6-0 contra lui Clermont, să echilibreze golaverajul…

Ce trebuie să ştii înainte de Bordeaux – Rennes

Ambele formaţii se confruntă cu probleme de efectiv, dar gazdele par lovite mai tare.

Vladimir Petkovic nu se poate baza pe căpitanul Koscielny şi nici pe colegul lui din centrul apărării, Baysee. Accidentaţi sunt şi vârful Maja şi tinerii mijlocaşi Sisskho şi Onana.

Îmbucurătoare este, însă, forma lui Hwang, ajuns la trei goluri în acest sezon, golgheterul echipei. Niang, proaspăt transferat de la… Rennes, nu e la 100% şi nu va juca împotriva fostei echipe.

Rennes, pe lângă Niang cedat la Bordeaux în cursul săptămânii, nu îi are pe Doku, Majer şi Gelin, toţi accidentaţi de cel puţin patru meciuri.

Veste bună e că a revenit Terrier în atac şi a făcut-o cu gol în poarta lui Clermont. De asemenea, decarul Sulemana, un ghanez de 19 ani adus de la Nordsjaelland pentru 15 milioane de euro în această vară, îşi mertiă banii. Are trei goluri la activ, cele mai multe din lot.

Formaţii probabile la Bordeaux – Rennes

  • Bordeaux (3-4-3): Costil – Kwateng, Gregersen, Mangas – Pembelé, Otavio, Fransergio, Mensah – Oudin, Hwang, Adli.
  • Rennes (4-3-3): Salin – Traoré, Badé, Aguerd, Truffert – Bourigeaud, Santamaria, Tait – Laborde, Terrier, Sulemana.

Ponturi la Bordeaux – Rennes

Rennes a luat un singur punct în deplasările de până acum, trei la număr, dar totul se poate schimba la finalul  meciului de azi, care începe la ora 14:00.

Bordeaux încearcă să redevină o echipă cu un cuvânt greu în Ligue 1, dar mai e mult până departe. Momentan, mai ales cu absenţele din apărare, Girondins pare victimă sigură în faţa unui atac dezlănţuit al lui Rennes.

Pronosticăm 1-3 scor final.

E genul de meci la care merg pariurile pe goluri, GG, 3+, sau combinaţii ale acestora cu semn, mai exact cu victoria oaspeţilor. Depinde cât vreţi să investiţi şi cât de mult să riscaţi.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate