Urmareste-ne

Archive

Ligue 1: Lille – Reims (22 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Campioana în exercițiu se zbate în zona retrogadării după un început catastrofal de sezon. Partida cu Lille ar putea reprezenta un moment de renaștere.

Momentul descătușării pentru campioană

Lille începe partida din postura de campioană, dar adversarii se află în fața acestora, în clasamentul la zi. Lille are un punct doar peste zona roșie și are nevoie disperată de victorie, nu neapărat pentru a aduna puncte, cât pentru a nu risca să intre într-un picaj din punct de vedere mental. O victorie (Montpellier 2-1), două egaluri și trei înfrângeri, nu au de a face cu o linie de clasament pentru o campioană. Este așteptată o răbufnire de orgoliu a gazdelor, mai ales că nu duce lipsă de calitate în lot. Reims are o victorie, patru egaluri și o înfrângere, oarecum așteptată, împotriva PSG-ului. Oaspeții au demonstrat până acum că sunt o echipă greu de învins.

Reims, probleme serioase de efectiv

Lille nu va putea conta pe Xeka, suspendat pentru cumul de galbene, în timp ce Renato Sanchez și Bamba au probleme la genunchi. Este de așteptat ca Amadou Onana să îl înlocuiască pe Xeka. Reims se confruntă cu o listă mai lungă de indisponibili. Mathieu Cafaro, El Bilal, Moussa Doumbia și Fraser Hornby sunt indisponibili până la finalul lunii septembrie cel puțin, din diferite motive.

Fomaţii probabile în Lille – Reims:

Lille (4-4-2):

  • Grbic – Celik, Fonte, Botman, Reinildo – Ikone, Andre, Onana, Yazici – David, Yilmaz

Reims (3-5-2):

  • Rajkovic – Gravillon, Faes, Abdelhamid – Matusiwa, Foket, Kebbal, Munetsi, Konan – Van Bergen, Ekitike

Pronosticuri la Lille – Reims

Lille a pierdut doar un singur joc din ultimele partide împotriva celor de la Reims. În mod cert, Lille are de partea sa calitatea jucătorilor, mai rămâne ca munca să fie depusă în folosul echipei pentru ca rezultatele să vină. Campionatul francez s-a remarcat ca fiind unul al golurilor în acest început de sezon, caracteristică atipică pentru statiscile anilor trecuți. Așteptăm un joc cu goluri, peste 1.5 goluri în meci, cel puțin, unde Lille să dea totul pentru a lucra la o revenire în clasament.

Pronostic: 2-1.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate