Urmareste-ne

LIGUE 1

Ligue 1: Marseille – Brest (4 decembrie 2021). Formații probabile, informații, predicții și ponturi

Payet, Marseille
Payet, Marseille

Marseille încearcă să rămână sus în clasament, iar pentru acest lucru are nevoie de victorie în duelul cu Brest.

Ambele echipe strălucesc

Două echipe din Ligue 1 aflate în formă sclipitoare în acest moment se vor înfrunta sâmbătă pe Stade Velodrom, în duelul în care Marseille găzduiește Brest.

Les Olympiens s-au mutat pe locul doi în tabel datorită unei victorii cu 1-0 în fața Nantes, în timp ce Les Pirates se află pe cea mai bună rundă din istoria echipei, câștigând cinci la rând după victoria cu 1-0 împotriva Saint-Etienne.

Under lipsește de la gazde

Dimitri Payet trage sforile pentru Marseille de când a ajuns la club și a fost într-o formă bună în ultimele meciuri, ajutând la golul victoriei marcat de Gerson la mijlocul săptămânii și a stabilit, de asemenea, singurul gol de la Pol. Lirola în triumful cu 1-0 împotriva lui Troyes.

Cengiz Under a suferit o accidentare la spate de la sfârșitul lunii noiembrie, dar nu a fost o pierdere semnificativă pentru această echipă din punct de vedere defensiv, deoarece Luan Peres, Alvaro Gonzalez și William Saliba au făcut o treabă excelentă de a opri jocul aripii de la Nantes și de a face viața foarte ușoară. pentru Pau Lopez, care nu a permis gol în ultimele două meciuri.

Sebastien Cibois rămâne exclus din cauza unei rupturi de tendon lui Ahile, deși s-au descurcat perfect fără el, deoarece Marco Bizot nu a primit niciun gol în ultimele trei meciuri pe teren propriu.

ECHIPELE PROBABILE

Marseille: Lopez; Rongier, Saliba, Gonzalez, Peres; Gueye; Lirola, Guendouzi, Gerson; Payet; Milik

Brest: Bizot; Pierre-Gabriel, Chardonnet, Herelle, Duverne; Faivre, Agoume, Belkebla, Honorat; Le Douaron, Mounie

Ce trebuie pariat la Marseille – Brest

Ne așteptăm la un meci dominat de gazde, așa că mergem cu încredere pe 1 solist, chiar dacă și oaspeții sunt în formă.

PRONOSTIC: 1-0

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare