Urmareste-ne

Archive

Ligue 1: Marseille – Lorient (17 octombrie 2021). Formații probabile, info, predicții și ponturi

Ultimul meci al rundei în Ligue 1 le pune față în față pe Marseille și Lorient, unde avem o favorită clară. Gazele trebuie să oprească forma proastă dacă vor să urce iar pe un loc care să le permită să se bată la titlu în acest sezon. Partida este programată la ora 21:45, ora României.

Trei meciuri fără victorie pentru Marseille

Marseille începuse în forță sezonul, însă în ultimele meciuri s-a stins. A făcut un egal și a pierdut ultimele două dueluri, așa că acum are nevoie de victorie ca de aer. De partea cealaltă, Lorient este pe locul opt și are cinci meciuri la rând fără înfrângere, reușind să obțină trei egaluri în ultimele patru meciuri.

Cel mai probabil și în această deplasare oaspeții vor veni cu intenția de a obține cel puțin un rezultat de egalitate, așa că ne așteptăm să vedem o tactică foarte defensivă din partea oaspeților.

Payet este în dubii

Marseille nu se va putea baza pe Dimitri Payet, care este în dubii, la fel cum se întâmplă și cu Under, care este suspendat după cartonașul roșu primit în meciul cu Lille. De asemenea, Gerson este și el absent din cauza oboselii acumulate la convocarea naționalei Braziliei.

De partea cealaltă, Lorient nu se poate baza pe Fabien Lemoine, așa că cel mai probabil îl vom vedea pe teren pe Laurent Abergel. Jeremy morel și Adrian Grbic sunt în continuare accidentați, așa că nu îi vom vedea pe teren.

ECHIPELE PROBABILE

Marseille:
Lopez; Saliba, Gonzalez, Peres; Lirola, Kamara, Gueye, Henrique; Harit, Guendouzi; Dieng

Lorient:
Nardi; Mendes, Laporte, Jenz; Silva, Le Fee, Abergel, Monconduit, Le Goff; Moffi, Lauriente

Ce trebuie să pariezi la Marseille – Lorient

Ne așteptăm la un meci echilibrat, în special pentru că oaspeții vor intra pe teren cu gândul să scoată un punct.

PRONOSTIC: 1-0

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare