Urmareste-ne

LIGUE 1

Ligue 1: Metz – Rennes (17.10.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Metz primeşte vizita lui Rennes în etapa a zecea din Ligue 1. Gazdele caută prima victorie acasă, oaspeţii pe prima în deplasare. Metz vrea să scape din zona roşie, Rennes să reintre în prima jumătate a clasamentului. Un meci încins, două formaţii motivate şi trei puncte importante puse în joc.

Defensivele fac diferenţa

La capitolul goluri marcate, diferenţa dintre cele două nu este deloc mare. Metz are 11 reuşite, Rennes, cu un în plus. În schimb, în defensivă, e o prăpastie între cele două. Oaspeţii au a doua cea mai bună apărare, cu 9 goluri încasate, în timp ce gazdele o au pe a doua cea mai slabă, cu 19 goluri primite.

Metz şi-a depăşit condiţia în sezonul precedent şi a terminat fără emoţii, pe locul 10. Din păcate pentru fanii ei, anul acesta a revenit la statutul de echipă ce luptă pentru evitarea retrogradării. E pe locul 18, de baraj, cu 6 puncte din primele 9 etape. Singura victorie, în urmă cu două runde, a fost pe terenul lui Brest, penultima din clasament. În etapa precedentă, însă, Metz şi-a vândut scump pielea la Angers, locul 3, după ce a condus 1-0 şi 2-1, dar a pierdut în minutul 90+2, 2-3.

Rennes, după un început mai mult decât ezitant, care a dus-o până pe ultimul loc, şi-a revenit în ultimele săptămâni. La începutul lunii, a bătut-o pe PSG, 2-0, fiind singura din campionat care a reuşit asta până acum. Oaspeţii de azi sunt în creştere de formă, iar un meci la antepenultima clasată pare la îndemână.

Ce trebuie să ştii înainte de Metz – Rennes

Şi ca lucrurile să stea şi mai prost pentru Metz, Frédéric Antonetti are trei jucători suspendaţi, pe Bronn, Centonze şi Maiga, plus doi accidentaţi, Cabit şi Delaine, care nu intră în calcule pentru meciul care începe la ora 16:00. Niane şi Niakite s-au lovit cu Angers şi sunt incerţi, la fel şi Kouyate, accidentat la naţională.

Sunt şi veşti bune: Jemerson, fost campion cu Monaco, a semnat în urmă cu 9 zile este la dispoziţia antrenorului. N’Doram e şi el apt de joc, în sfârşit, dar nu la 100%.

Rennes stă mai bine şi la lot. Îi lipsesc doar Gelin şi Doku, ultimul reaccidentându-se în această săptămâni şi urmând să rateze mai bine de o lună de fotbal. În schimg, Majer, care era sub semnul întrebării, pare să-şi fi revenit. Presa franceză scrie că mijlocaşul croat de 23 de ani e apt. Totuşi, nu va prinde primul 11.

Formaţii probabile în Metz – Rennes

  • Metz (4-3-3): Oukidja – Alakouch, Traoré, Pajot, Udol – Nguette, Yade, Sarr – Gueye, De Préville, Boulaya.
  • Rennes (4-4-2): Gomis – Traoré, Omari, Aguerd, Meilling – Bourigeaud, Martin, Tait, Sulemana – Laborde, Terrier.

Ponturi la Metz – Rennes

La cum a mers Rennes în ultimul timp, porneşte şi acum ca favorită la cele trei puncte. Pe de altă parte, Metz a condus-o de două ori pe Angers, echipă de locul 4 în acest moment.

O să fie un meci disputat, dar oaspeţii, credem noi, vor câştiga. Multele absenţe din tabăra lui Metz nu au cum să nu se simtă.

Pronosticăm 1-3 scor final.

Defensiva rămâne punctul slab al gazdelor, iar acum lipsesc şi vreo 3 titulari…

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare