Urmareste-ne

Archive

Ligue 1: Nantes – Lyon (27 august 2021). Formaţii de start, predicţii şi ponturi

Nantes primeşte vizita lui Lyon în etapa a patra din Ligue 1. Meciul se joacă vineri, 27 august, de la ora 22:00, iar oaspeţii au nevoie de victorie pentru a-şi lansa, chiar şi cu întârziere, sezonul 2021-2022.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Lyon a ratat startul

Gazdele nu se pot plânge de rezultatele de până acum, cu patru puncte din trei etape, pentru că anul trecut s-au salvat la baraj. O victorie, o remiză şi un eşec sunt rezultate bune, ţinând cont de sezonul precedent.

În schimb, Lyon are probleme. Din trei etape a scos două puncte, adică, evident, nu a câştigat în primele trei meciuri. Are două remize, ambele acasă, şi o înfrângere umilitoare la Angers, 0-3.

Runda trecută, Lyon a fost la un pas de victorie, dar a irosit un avans de două goluri în faţa nou-promovatei Clermont, care a marcat în minutele 80 şi 90+1, pentru a smulge o remiză, 3-3.

Dacă în atac, lyonezii, care anul trecut s-au bătut la titlu, nu resimt foarte tare plecarea lui Depay la Barcelona, în apărare nu e deloc linişte, cu 7 goluri încasate în 3 meciuri, de la echipe destul de modeste, ca Brest, Angers şi Clermont.

Ce trebuie să ştii

Nantes nu se poate baza pe nou venitul Wylan Cyprien, dar nici pe Coulibaly, Kolo Muani şi Limcombe, toţi cu probleme medicale. Iar asta înseamnă că în atac va fi greu pentru antrenorul lui Nantes. Moses Simon va fi titular, iar în centrul ofensivei va apărea Emond.

În cazul lui Lyon veştile sunt mai bune. Fundaşul stânga Cornet şi vârful Slimani revin după suspendări şi sunt la dispoziţia lui Peter Bosz. Cornet are concurenţă serioasă în Emerson, împrumutat de la Chelsea. Semne de întrebare sunt la Aouar, startul lui Lyon fiind în discuţii pentru o plecare în Premier League. În mod normal, mijlocaşul va apărea printre titulari, totuşi.

Formaţii probabile în Nantes – Lyon

Ambii antrenori vor apela la standardul deja 4-2-3-1.

Nantes (4-2-3-1): Lafont – Corchia, Castelletto, Pallois, Traore – Girotto, Chirivella – Blas, Coco, Simon – Emond.

Lyon (4-2-3-1): Lopes – Dubois, Denayer, Da Silva, Emerson – Caqueret, Guimaraes – Paqueta, Toko Ekambi, Aouar – Dembele.

Pronosticuri la Nantes – Lyon

La casele de pariuri, oaspeţii sunt favoriţi la victorie, în ciuda rezultatelor proaste de până acum. Şi noi ne aşteptăm la un succes al lui Lyon, dar apărarea şubredă nu inspiră un cleansheet.

Pronosticăm 1-3 scor final

Ligue 1: Nantes – Lyon (27 august 2021)

Ligue 1: Nantes – Lyon (27 august 2021)

Pe baza scorului indicat de noi, puteţi încerca pronosticuri mai sigure, de genul GG, peste 2,5 goluri, 2 solist sau peste 1,5 goluri Lyon, toate cu şanse foarte mari de reuşită.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare