Urmareste-ne

LIGUE 1

Ligue 1: Nice – Brest (02.10.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Avem în față un meci foarte echilibrat, care probabil nu va genera foarte multe goluri, în special datorită apărării celor de la Nice, care e top în acest debut de sezon, cu doar trei goluri primite în șapte meciuri.

Cea mai bună apărare din Ligue 1

Nice este pe locul patru în clasament, cu 13 puncte, obținute după patru victorii și două egaluri, dar un puncte le-a fost luat în urma unei decizii a Federației. Atacul este foarte bun, 15 goluri înscrise, o medie de peste două reușite pe meci. Nicio altă echipă nu se mai apără așa bine ca Nice, care a primit doar trei goluri!

Nice nu se poate baza pe fundașul dreapta Youcef Atal, care este suspendat din cauza numărului de cartonașe, iar în locul său va intra pe teren Jordan Lotomba.

Nici Maurice nu este așteptat să intre pe teren din primul minut, în locul său fiind cel mai probabil preferat Jean-Clair Todibo.

Brest joacă fără fundași centrali

Brest nu se poate baza pe fundașii Lilian Brassier și nici pe Jere Uronen, așa că cel mai probabil îl vom  vedea pe teren pe Jean-Kevin Duverne.

De asemenea, cel mai probabil îl vom vedea pe teren pe Romain del Castillo, care este într-o formă bună, așa că este jucătorul pe care oaspeții se bazează să învingă apărarea lui Nice.

Brest nu se descurcă foarte bine, fiind una dintre cele două echipe care nu au obținut nicio victorie până în acest moment. Din acest motiv, nu ne așteptăm să vedem un meci prea bun făcut de oaspeți.

ECHIPELE PROBABILE

Nice: Benitez; Lotomba, Todibo, Dante, Bard; Stengs, Rosario, Lemina, Kamara; Delort, Gouiri

Brest: Bizot; Pierre-Gabriel, Chardonnet, Duverne, Uronen; Agoume, M’bock; Faivre, Honorat, Cardona; Mounie

Ce trebuie să pariezi la Nice – Brest

Nice este clar echipa mai valoroasă, așa că nu se pune problema câștigătoarei în această seară. Mai mult, cel mai probabil vom vedea un duel câștigat la handicap de gazde.

PRONOSTIC: 3-1

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare