Urmareste-ne

Archive

Ligue 1. PSG, mare favorită la câştigarea titlului! Reuşesc rivalele o nouă surpriză?

Ligue 1. Cine devine campioană. Campionatul francez debutează pe 7 august 2021 şi se va încheia pe 21 mai 2022. Paris Saint Germain este marea favorită, având o cotă mai mică să câştige decât să rateze titlul, dar asta se întâmplă de câţiva ani. Cu toate acestea, în sezonul precedent, Lille a fost regina. Vom asista la o nouă surpriză, sau PSG se va impune?

PSG nu are rivali

Ligue 1. Cine devine campioană. O simplă privire aruncată pe cotele pentru câştigătoarea campionatului şi observăm faptul că PSG nu ar trebui să aibă rivali. Este marea favorită, iar un pariu pe victoria lor nu se va dovedi prea profitabil, la o cotă de doar 1,27. Mai consistent ar fi câştigul dacă PSG nu se impune, caz în care cota este 3,40. Totuşi pare puţin probabil ca Neymar, Mbappe şi compania să rateze două titluri consecutive, după ce Lille s-a încoronat regină în 2021. Valoarea lotului parizian e enormă raportat la rivalele sale. 875 de milioane de euro valorează fotbaliştii lui PSG, mai mult decât dublu faţă de următoarea în acest clasament, Monaco, estimată la 384 de milioane.

Lille sau Lyon pot produce surpriza

Ligue 1. Cine devine campioană. Lille, după ce a produs surpriza în 2021, este văzută de bookmakeri ca principală contracandidată, cu o cotă de 7,00. Cu un lot mai puţin numeros decât al altor granzi şi cu o valoare medie de 9,87 milioane de euro per jucător (a treia din Ligue 1), Lille se bazează mai mult pe forţa grupului, decât pe individualităţi. Cei mai scumpi 4 fotbalişti sunt toţi sub 23 de ani şi formează un ax central puternic: Botman – Renato Sanchez – David şi Ikone.

Următoare în top ar fi Lyon, cotată cu 10,00 la cucerirea titlului. Locul 4 în ediţia precedentă, Lyon l-a pierdut pe Memphis Depay în favoarea Barcelonei şi rămâne de văzut dacă îl va putea înlocui. În sezonul precedent, echipa a jucat bine, s-a luptat la primul loc, dar a clacat, iar în ultima etapă a pierdut cu Nice şi a ratat şi locurile de Champions League.

Monaco sau Marseille, doar şanse teoretice

Ligue 1. Cine devine campioană. Monaco şi Marseille au şanse destul de mici să „fure” titlul. Monegascii au cotă 15,00, iar OM – 25,00. Ar fi o adevărată lovitură pentru cei care ales să meargă pe mâna uneia dintre ele, dar nu recomandăm un astfel de pariu, întrucât niciuna dintre ele nu pare capabilă să ducă lupta timp de 38 de etape. Vor prinde, probabil, cupele europene, dar nu pot emite pretenţii mai sus de locul 3.

5 formaţii pentru un pariu fantezist

Ligue 1. Cine devine campioană. În afara celor din top 5, alte 5 formaţii primesc o cotă la câştigarea campionatului. Rennes se remarcă din acest grup, cu 75,00, în timp ce un pariu pe Montpellier, Nice, Bordeaux sau St. Etienne este de-a dreptul fantezist, la cotă 150,00. Dar surprize mari au mai fost în fotbal. Să nu uităm de Grecia la Euro 2004 sau de Leicester 2016 în Premier League!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate