Urmareste-ne

Ligue 1

Ligue 1: Rennes – PSG (3 octombrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

PSG-ul prin de vedete se deplasează la Rennes pentru a bifa a noua victorie din nouă posibile, în liga franceză.

PSG-ul ucide suspansul

Rennes este cunoscută drept o formație solidă, capabilă să pună probleme chiar și unui PSG plin de vedete. Însă, chiar Rennes ne-a învățat că totul ține de forma de moment. Astfel, după înfrângeri fără drept de apel, Rennes a făcut o demonstrație de forță cu Clermont (6-0). Runda trecută, gazdele s-au împiedicat de Bordeaux și speră să rămână neînvinsă chiar după partida cu PSG.  Echipa plină de vedete de la Paris pare să ucidă suspansul din Ligue 1. Opt victorii din opt, cu mențiunea că ultimele două au venit în ultimele secunde. PSG-ul vine la Rennes după victoria uriașă cu City din Liga Campionilor și cu Messi marcator al primului său gol.

Ramos nu a făcut deplasarea, Di Maria revine.

Ramos nu a făcut deplasarea la Rennes și este așteptat debutul său pentru parizieni. Bernat și Rico completează lista de indisponibili. Di Maria revine după suspendare, dar nu este anunțat titular pentru jocul de duminică. Pentru Rennes nu vor putea evolua Gelin, Doku și Majer, toți accidentați.

Fomaţii probabile în Rennes – PSG :

Rennes (4-3-3)

  • Gomus – Traoré, Badé, Aguerd, Truffert – Bourigeaud, Santamaria, Tait – Laborde, Terrier, Sulemana.

PSG (4-3-3)

  • Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes – Gueye, Herrera, Verratti – Messi, Mbappé, Neymar.

Pronosticuri la Rennes – PSG

PSG-ul este favorită clară pentru acest meci și este de așteptat dacă Messi se va descătușa după golul din Ligă. Rennes are două zile în minus de odihnă după ce au evoluat joi seară în Conference.

Pronostic: 1-3.

Agenții autorizate