Urmareste-ne

LIGUE 1

Ligue 1: Rennes – Strasbourg (24 octombrie 2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Rennes și Strasbourg sunt două dintre echipele în formă din acest sezon, așa că duelul din această duminică nu are cum să nu fie spectaculos. Jocul e programat la ora 16:00, ora României.

Rennes are victorii după victorii

Rennes trece printr-o formă foarte bună, cu 10 puncte în ultimele patru partide. A reușit să obțină trei victorii și un egal în ultimele patru meciuri disputate în Ligue 1. Apărarea funcționează perfect, cu nouă goluri primite, o medie puțin peste un gol pe meci.

De partea cealaltă, Strasbourg este la mijlocul clasamentului, cu un atac foarte bun. Din acest motiv, suntem de părere că vom vedea goluri de ambele părți în această duminică.

Rennes nu se bazează pe un titular

De la gazde o să lipsească cel mai probabil Lovro Majer, care nu este încă într-o formă de joc acceptabilă. Loic Bade a fost suspendat pentru meciul de joi, dar acum cel mai probabil o să înceapă partida.

În același timp, cel mai probabil Jeremy Doku rămâne în dubii, ceea ce înseamnă că Terrier și Martin vor începe cel mai probabil în apărarea gazdelor.

ECHIPELE PROBABILE

Rennes:
Gomis; Traore, Bade, Aguerd, Meling; Bourigeaud, Martin, Tait, Sulemana; Laborde, Terrier

Strasbourg:
Sels; Le Marchand, Djiku, Nyamsi; Guilbert, Sissoko, Aholou, Lienard; Thomasson; Ajorque, Gameiro

Ce trebuie să pariezi la Rennes – Strasbourg:

Cel mai probabil vom vedea un meci strâns, în care ambele echipe vor încercă să obțină puncte, așa că punem un pariu curajos, pe X.

PRONOSTIC: 1-1

Te așteptăm pe pagina noastră de Facebook Betmag.ro pentru a vedea informații de ultimă oră, ponturi și propuneri de bilete.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare