Urmareste-ne

ALTELE

Ligue 1: St. Ettiene – Bordeaux (18 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Două formaţii de tradiţie, St. Ettiene şi Bordeaux, se întâlnesc în etapa a şasea din Ligue 1 din postura echipelor de pe ultimele două locuri. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 22:00.

Start de sezon de coşmar

St. Ettiene are 10 titluri în Ligue 1, cele mai multe, la egalitate cu Marseille, Bordeaux are şi ea 6, dar, cu toate astea, la startul etapei a şasea cele două sunt ultimele în clasament.

Gazdele au strâns 3 puncte din 3 remize şi golaveraj 5-9, în timp ce oaspeţii au două egaluri şi golaveraj 5-12. Aşadar, niciuna nu a câştigat până acum.

„Verzii” au tot avut probleme financiare şi şi-au pierdut statutul de echipă mare în Franţa. Nici Bordeaux nu o duce prea bine, dar a reuşit nişte transferuri interesante în această vară. L-a pierdut Basic pleca spre Lazio, l-a vândut şi pe Adli la Milan, dar l-a păstrat împrumut, iar în loc i-a adus pe Fransergio şi Onana de la Braga şi Lille.

Ce trebuie să ştii înainte de St. Ettiene – Bordeaux

Macon, Moueffek şi Sissoko sunt out de la St. Ettiene, toţi accidentaţi, în timp ce Baysse, nou-venitul Elis, Maja şi Sissokho lipsesc de la Bordeaux. Primii trei sunt rupţi, ultimul e încă în carantină. Mensah, însă, a scăpat şi poate reveni după cele 14 zile de izolare.

Formaţii probabile în St. Ettiene – Bordeaux

  • Saint-Etienne (4-3-3): Green – Mason, Moukoudi, Nadé Kolodziejczak – Camara, Neyou, Youssouf – Hamouma, Khazri, Bouanga. Antrenor: Claude Puel.
  • Bordeaux (4-2-3-1): Costil – Pembélé, Kwateng, Koscielny, Mangas – Otavio, Fransergio – Oudin, Adli, Dilrosun – Hwang. Antrenor: Vladimir Petkovic.

Pronosticuri în St. Ettiene – Bordeaux

Niciuna dintre cele două nu e în formă, dar am remarcat faptul că au marcat, chiar dacă nu au câştigat. St. Ettiene are 4 GG-uri din 5, iar Bordeaux are 3 în ultimele 4.

Ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi, la fel cum s-a întâmplat în ultimele 3 directe oficiale.

Pronosticăm 2-1 scor final.

„Verzii” pot bifa primul succes stagional, mai ales că evoluează acasă. Bordeaux nu se simte deloc bine departe de casă, având 7 înfrângeri în ultimele 10 deplasări în Ligue 1.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate