Urmareste-ne

Archive

Lista meciurilor pe care a pariat toată lumea. Trei partide din Anglia

Sursa foto: www.todaysport.it

Betmag.ro vă prezintă lista meciurilor pe care a pariat toată lumea, capul de afiş fiind Manchester United – Norwich, unde diavolii au o cotă mare la un meci accesibil.

Norwich este una dintre echipele care vor avea probleme în acest sezon, în special din cauza faptului că scoate foarte greu puncte în deplasare.

Al doilea cel mai jucat meci de sâmbătă la agenţia de pariuri Superbet este Everton – Leicester, unde liderul din Premier League are o deplasare grea, la o echipă care dă foarte multe goluri pe teren propriu, cu o medie de 2,12 reuşite / meci.

Valencia are şi ea o misiune uşoară în această rundă, pe teren propriu cu Getafe, iar cota oferită de bookmakeri, 1,70, este mai mult decât tentantă pentru pariori.

Pe lista meciurilor pe care a pariat toată lumea se mai află Stuttgart – Wolfsburg, Chelsea – Sunderland, Espanyol – Las Palmas, Caen – PSG sau Koln – Dortmund.

cele mai pariate

Sursa foto: www.todaysport.it

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate