Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Listă numeroasă cu favorite. Votează pontul zilei de sâmbătă!

Sursă foto: notimix.com.ar

Ultima zi din octombrie este plină de fotbal, printre formațiile care joacă astăzi numărându-se Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Arsenal sau Juventus.

În Premier League, capul de afiș al etapei a 11-a este derby-ul Chelsea – Liverpool, unde Jose Mourinho îl întâlnește pe Jurgen Klopp pentru prima oară în Anglia. Ambele echipe sunt în suferință, însă la gruparea londoneză lucrurile sunt chiar dramatice: locul 15 în campionat, eliminată din Cupa Ligii și prestații rușinoase în Liga Campionilor. Mai mult, Jose Mourinho a primit un ultimatum de la conducere, fiind obligat să ia puncte în acest meci.

La fel de interesant va fi și duelul indirect dintre Manchester City și Arsenal pentru locul 1. În timp ce Arsenal se deplasează la Swansea, „cetățenii” primesc vizita celor de la Norwich. Trupa din Manchester are amintiri plăcute din meciurile cu rivala de azi, ultimul duel direct pe Etihad Stadium terminându-se cu 7-0 în favoarea elevilor lui Manuel Pellegrini.

De la ora 17:00, Real Madrid primește vizita celor de la Las Palmas, într-un meci în care nu se poate baza pe șapte jucători: Bale, Benzema, Carvajal, James Rodriguez, Arbeloa, Kovacic și Navas. Chiar și așa, „galacticii” sunt favoriți, mai ales că îl au în teren pe Cristiano Ronaldo. FC Barcelona joacă de la ora 21:30, la Getafe, unde e nevoită să se descurce fără Leo Messi, Mascherano, Rafinha și Iniesta.

Sursă foto: notimix.com.ar

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate