Urmareste-ne

Archive

Live Stream Ashleigh Barty – Elina Svitolina, Live Video Finala Turneului Campioanelor 2019

Ashleigh Barty – Elina Svitolina se dispută duminică, 3 noiembrie 2019, de la ora 13:30. Finala Turneului Campioanelor 2019 este transmisă în direct de postul de televiziue Digi Sport 2, însă poate fi urmărit și online în format live stream şi live video.

 

Live Stream Ashleigh Barty – Elina Svitolina – Finala Turneului Campioanelor 2019

Ashleigh Barty şi Elina Svitolina îşi dispută finala Turneului Campioanelor 2019. Australianca a terminat Grupa Roşie cu două victorii, cu Bencic şi Kvitova, şi cu o înfrângere surprinzătoare în faţa rezervei Bertens, rezultate care au trimis-o în semifinalele competiţiei. Unde e a dat peste Karolina Pliskova, cea care s-a calificat în detrimentul Simonei Halep, şi pe care a învins-o cu 4-6, 6-2, 6-3. Ucraineanca are victorii pe linie la WTA Finals 2019, trei în grupe, cu Pliskova, Halep şi Kenin, şi ultima în semifinale cu Bencic, după ce în decisiv, la 1-4 pentru adversară elveţianca a abandonat. Ashleigh Barty – Elina Svitolina, finala Turneului Campioanelor 2019, este online în format video live stream.

Live Video Ashleigh Barty – Elina Svitolina, cote la pariuri

Elina Svitolina, deţinătoarea trofeului de anul trecut, porneşte favorită la casele de pariuri şi în această finală, cota este 1.80 la Betano, cu toate că întâlneşte numărul 1 WTA. Modul în care a jucat până acum la WTA Finals 2019 şi faptul că nu a pierdut nicio partidă, o face pe ucraineancă să fie considerată principala câştigătoare şi în 2019 aproape la toate casele de pariuri. Ashleigh Barty nu e foarte departe de adversara ei, tot Betano îi oferă un 1.97 pentru a se impune în această finală. Australianca are tot ce îi trebuie să obţină trofeul şi cei care vor paria pe ea ar putea să obţină un profit destul de bun. În orice caz, finala din acest an se anunţă extrem de spectaculoasă. Ashleigh Barty – Elina Svitolina, finala Turneului Campioanelor 2019, poate fi văzută în format live stream aici.

Live Stream Ashleigh Barty – Elina Svitolina, Live Video Finala Turneului Campioanelor 2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare