Urmareste-ne

Archive

Live Stream Online Celtic – CFR Cluj pe Digi Sport, Telekom – VIDEO

Live Stream Celtic - CFR Cluj Europa League

Live Stream Online Celtic – CFR Cluj pe Digi Sport, Telekom – VIDEO. Cel mai tare meci al serii pentru fotbalul românesc se vede live diseară. Celtic a făcut un egal în tur, în timp ce CFR Cluj a reușit să obțină toate cele trei puncte în fața italienilor de la Lazio Roma.

 

Live Stream Online Celtic – CFR Cluj pe Digi Sport, Telekom – VIDEO

  • Celtic vine după un egal în prima rundă a grupelor Europa League. Scoțienii au făcut 1-1 pe terenul francezilor de la Rennes.
  • Celtic are de luat o revanșă după ce CFR Cluj a eliminat-o din preliminariile Ligii Campionilor, în turul trei.

Live Stream Online Celtic – CFR Cluj pe Digi Sport, Telekom – VIDEO

  • Scoțienii nu sunt foarte interesați de Europa League, obiectivul lor în acest sezon fiind să câștige un nou titlu de campioană.
  • De partea cealaltă, CFR Cluj merge perfect. A reușit să obțină trei puncte în primul meci disputat în Europa League, 2-1 cu Lazio.
  • De asemenea, în campionat, CFR Cluj merge foarte bine și este pe primul loc în clasament, departe de marea rivală FCSB.
  • Cum Celtic va forța pentru a-și lua revanșa în fața celor de la CFR Cluj, ne așteptăm la un meci interesant, în care vor marca ambele formații
  • Ne așteptăm la un meci dominat de gazde, așa că recomandarea noastră este pe 1X solist.

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii