Urmareste-ne

Archive

Live Stream Online CFR Cluj – Rennes, Europa League. Vezi meciul Live Video

CFR Cluj – Rennes se dispută joi, 7 noiembrie 2019, de la ora 19:55, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Duelul are loc în grupa E din Europa League. Meciul este transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look TV, însă poate fi urmărit și online în format live stream.

 

Live Stream CFR Cluj – Rennes, Europa League

CFR Cluj ocupă locul secund în grupa E şi are şanse foarte mari să ajungă în primăvara Europa League. Echipa lui Dan Petrescu speră să obţină încă trei puncte cu Rennes, aşa cum a făcut-o şi în tur. În acest moment, clasamentul grupei arată în felul următor: Celtic – 7 puncte, CFR – 6 puncte, Lazio – 3 puncte şi Rennes – 1 punct. Clujenii sunt aproape calificaţi dacă îi vor învinge pe francezi, iar la Lazio – Celtic italienii nu obţin mai mult de un egal. Din acest motiv meciul se anunţă foarte spectaculos. Rennes – CFR Cluj este online în format video live stream.

Live Stream Online CFR Cluj - Rennes, Europa League

Live Stream Online CFR Cluj – Rennes, Europa League

Live Video CFR Cluj – Rennes, cote la pariuri

Rennes nu mai are nicio şansă la accederea în optimile Europa League. Se află pe ultimul loc în grupă, la distanţă mare de primele două, ocupate de CFR Cluj şi Celtic. Julien Stephan vine la Cluj cu o echipă plină de jucători lipsă, foarte mulţi fiind accidentaţi, dar şi cu un mic avantaj, echipa lui a jucat ultimul meci oficial acum 11 zile şi ar putea profita de odihna în plus pe care o are. Totuşi, şansele să câştige partida nu sunt foarte mari. Însă cei care pariază pe o victorie a oaspeţilor ar putea să facă un profit destul de bun, în cazul în care se întâmplă surpriza. 3.30 este cota pentru 2 solist. CFR Cluj are 2.35, X-ul are 3.10. Vezi Live Stream Online şi Live Video CFR Cluj – Rennes aici.

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare