Urmareste-ne

Archive

Live Stream Online Craiova – FCSB pe Digi Sport și Telekom Sport

Live Stream Online Craiova – FCSB pe Digi Sport și Telekom Sport. Cel mai interesant meci al rundei în Liga 1 se joacă de la ora 21:00. Poți vedea meciul și dacă nu ai acces la un televizor, online, prin Live Stream.

 

Live Stream Online Craiova – FCSB pe Digi Sport și Telekom Sport

  • Cel mai tare meci al zilei în Liga 1 se dispută între Universitatea Craiova și FCSB. Gazdele sunt favorite, mai ales că sunt într-o formă bună, cu două victorii la rând.
  • De partea cealaltă, FCSB a reușit să câștige ultimul meci disputat, cu Viitorul, însă meciul nu a părut cel mai corect meci, deoarece oaspeții nu au forțat deloc pentru a obține puncte.

Live Stream Online Craiova – FCSB pe Digi Sport și Telekom Sport

  • Sezonul trecut, FCSB a reușit să câștige ambele partide disputate în play-off, împotriva oltenilor, însă tot nu a fost suficient pentru a câștiga titlul.
  • În sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile, așa că acum ne așteptăm să vedem un meci strâns.
  • Universitatea Craiova – FCSB a fost mereu un duel spectaculos, cu multe goluri, așa că merită urmărită această partidă, indiferent dacă online sau la televizor.
  • Partida începe la ora 21:00, ora României.
  • Cota pentru un succes al gazdelor este 2,06, în timp ce oaspeții au cota 3,60 pentru un succes al celor de la FCSB. Un egal este cotat cu 3,50.

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare