Urmareste-ne

Archive

Live Stream Online Lazio – CFR Cluj, Europa League 28.11.2019

Live Stream Online Lazio – CFR Cluj, Europa League 28.11.2019. Gruparea din Gruia are nevoie de un singur punct pentru calificarea în șaisprezecimi. Ne așteptăm la un meci foarte interesant, așa că mizăm pe goluri.

 

Live Stream Online Lazio – CFR Cluj, Europa League 28.11.2019

După patru runde disputate în Europa League, Celtic este deja calificată din grupa din care face parte și CFR Cluj. Scoțienii sunt pe primul loc în clasament, cu 10 puncte, cu unul mai mult decât clujenii. Pe locul trei este Lazio, care are trei puncte. Ultimul loc este ocupat de Rennes, care nu mai are nicio șansă la calificare. Acest meci este decisiv pentru italieni, în special pentru că orice alt rezultat decât victoria îi va elimina prematur din competiție.

Live Video Lazio – CFR Cluj

În tur, clujenii s-au impus la limită, scor 2-1, după ce au fost conduși cu 1-0. Acum, probabil vor merge în această deplasare să se apere, însă nu ne așteptăm să facă o figură foarte bună. Singura lor șansă ar fi forma foarte proastă prin care trec italienii. Chiar și așa, îi considerăm favoriți pe cei de la Lazio. Partida este programată de la ora 22:00, ora României, și ne așteptăm să vedem un meci cu multe goluri, deoarece gazdele vor ieși la joc și oaspeții vor avea șansa să înscrie pe contraatac. Sperăm totuși la o calificare a elevilor lui Dan Petrescu.

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare