Urmareste-ne

Archive

Live Stream Online Rennes – CFR Cluj, Europa League. Vezi meciul Live Video

Rennes – CFR Cluj se dispută joi, 24 octombrie 2019, de la ora 22:oo. Duelul are loc în grupa E din Europa League. Meciul este transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look TV, însă poate fi urmărit și online în format live stream.

 

Live Stream Rennes – CFR Cluj, Europa League

Rennes este surpriza neplăcută a grupei E, ocupând ultimul loc. A reuşit să obţină un singur punct în cele două runde disputate, 1-1 cu Celtic, înaintea înfrângerii cu Lazio, scor 1-2. Francezii nu mai au voie să facă paşi greşiţi dacă vor să se califice în primăvara Europa League. Singura variantă în duelul cu CFR Cluj este victoria. Din acest motiv meciul se anunţă foarte spectaculos. Rennes – CFR Cluj este online în format video live stream.

Live Video Rennes – CFR Cluj, cote la pariuri

CFR Cluj porneşte cu şansa a doua, aşa cum o arată casele de pariuri, 4.50 pentru victorie. Ceea ce ar fi o mare surpriză pentru campioana României. Cu toate că trece printr-o perioadă mai bună ca Rennes, care nu a mai câştigat de nouă partide în toate competiţiile, jocul din ultimele meciuri nu mai e acelaşi ca la început. Şi asta s-a văzut în ultima partidă din Europa League, unde a pierdut cu Celtic, fără drept de apel, scor 0-2. Pare greu de crezut că ar putea să producă plece neînvinsă din cauza diferenţei de valoare, însă în fotbal totul e posibil. Cota cea mai bună la această partidă este 1,95 pentru X2. Poţi să vezi ce va face CFR online în format live stream aici.

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii