Urmareste-ne

Archive

Live Stream România – Norvegia 15.10.2019 – VIDEO

România – Norvegia este meciul decisiv pentru naționala lui Cosmin Contra când vine vorba despre preliminariile EURO 2020. În acest moment, echipa care va pierde acest meci își poate lua adio de la turneul final de anul viitor.

 

Live Stream România – Norvegia 15.10.2019 – VIDEO

  • România are 13 puncte în actualele preliminarii. A reușit să obțină patru victorii, cu Malta și Insulele Feroe, tur retur, și un egal împotriva Norvegiei, în tur, scor 2-2.
  • Din păcate pentru naționala lui Contra, împotriva puterilor din grupă (Spania, Suedia și Norvegia), s-a obținut un singur punct, cu adversara de astăzi.

Live Stream România – Norvegia 15.10.2019 – VIDEO

  • De partea cealaltă, pentru Norvegia acest meci este decisiv pentru calificare, în special pentru că mai sunt puține meciuri de disputat și rezultatele nu au fost incredibile.
  • Norvegia a reușit să obțină un egal cu Spania și două cu Suedia, așa că are în față șanse mari de calificare, dar pentru acest lucru are nevoie de victorie cu România.
  • În cele trei meciuri din deplasare, Norvegia a reușit să obțină patru puncte: unul cu Suedia, trei cu Feroe și a mai avut și o înfrângere cu Spania.
  • Ultimul meci direct dintre cele două naționale disputat în România s-a terminat rău pentru naționala noastră, care a fost învinsă cu 1-0.
  • Acum, ne aşteptăm să vedem din nou goluri, aşa că recomandăm să nu rataţi acest meci nici când vă faceţi biletele şi nici când se joacă să îi urmăriţi.

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii