Urmareste-ne

Archive

Live Stream România – Suedia 15.11.2019 VIDEO

Live Stream România – Suedia 15.11.2019 – VIDEO. România își joacă ultima șansă la calificarea la turneul final din vara viitoare. Partida începe la ora 21:45, ora României, și poate fi urmărită și online.

 

Live Stream România – Suedia 15.11.2019 – VIDEO

  • Înaintea acestei partide, România este pe locul trei în grupă, cu 14 puncte obținute în opt partide.
  • Naționala lui Cosmin Contra are nevoie de patru puncte în ultimele două meciuri pentru a nu mai avea nicio grijă din punct de vedere al calificării în faza următoare.

Live Stream România – Suedia 15.11.2019 – VIDEO

  • Când s-au întâlnit prima oară, Suedia s-a impus la limită pe teren propriu, scor 2-1, iar acum românii vor să își ia revanșa pentru acest lucru.
  • Suedia vine în aceatsă deplasare din postura de favorită, mai ales că are până acum de partea ei meciul direct, iar fotbalul arătat de naționala noastră nu este cel mai de calitate.
  • Suedia este pe locul doi în grupă, cu 15 puncte, cu unul mai mult decât naționala României. Ne așteptăm să vedem acum un duel foarte tacticizat de oaspeți, care vin cu un singur scop, să scoată măcar un rezultat de egalitate.
  • Acum, ne aşteptăm să vedem din nou goluri, aşa că recomandăm să nu rataţi acest meci nici când vă faceţi biletele şi nici când se joacă să îi urmăriţi. Pronosticul nostru pentru meciul din această seară este pe minimum trei reușite în meci!

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare