Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Liverpool și AC Milan, pe biletele tuturor. Aici ai cele mai pariate meciuri ale zilei

Sursa foto: gmx.at

Finalul de săptămână ne aduce meciuri tari din Europa, capul de afiș fiind duelul orașului Manchester, între United și City. De asemenea, avem parte de câteva dueluri tari și în Serie A, unde AC Milan și Juventus au meciuri ușoare pe teren propriu, cu Sassuolo, respectiv Atalanta.

Pariorii sunt de părere că cel mai bun meci de pariat astăzi este din Serie A, între „diavolul roșu” și Sassuolo. Gazdele nu au mai simțit gustul victoriei de trei etape, perioadă în care au pierdut cu Genoa și Napoli și au făcut un egal cu Torino. De partea cealaltă, Sassuolo vine după o victorie importantă, 2-1 cu Lazio.

Un alt meci pe care jucătorii l-au pus pe biletele de pariuri este Liverpool – Southampton, din Premier League. Gazdele au jucat deja două meciuri cu Jurgen Klopp pe bancă, dar nu au reușit până acum să câștige. Au făcut 0-0 la Tottenham weekend-ul trecut, iar joi au terminat 1-1 cu Rubin Kazan în Europa League. Statistica meciurilor directe cu „sfinții” le dau speranțe cormoranilor, unde au trei victorii consecutive.

Betmag.ro vă prezintă cele mai pariate evenimente ale zilei:

pariuriiiii

Sursa foto: gmx.at

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Bilete câștigătoare