Urmareste-ne

Archive

Loterii ca în agenții. Italia Win for Life, șanse imense de profit!

Loto Superbet. Ofertă, cote și rezultate

Loterii ca în agenții. Italia Win for Life, șanse imense de profit! Chiar dacă s-au închis agențiile terestre, tot poți paria pe loteriile preferate. Aici, șansele de câștig sunt destul de mari.

Loterii ca în agenții

  • Win for Life, loteria din Italia, este una dintre cele mai interesante loterii ale momentului în mediul online, după ce s-au închis toate agențiile stradale și lumea a trebuie să se mute în online cu pariurile. Aici, se extrag 10 numere din 20 posible, așa că și cotele sunt mai mici.

Italia Win for Life, șanse imense de profit!

  • Cotele sunt mai mici, dar tot sunt tentante. Pentru un număr cota este 2,00, pentru două numere cota 4,00, iar pentru trei numere ai cota 9,00. Încearcă acum pariurile pe Win for Life și vezi dacă poți da lovitura.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii