Urmareste-ne

Archive

Loto Superbet. Ofertă, cote și rezultate. Locul perfect pentru tine

Publicat

pe

Loto Superbet. Ofertă, cote și rezultate

Loto Superbet. Ofertă, cote și rezultate. Locul perfect pentru tine dacă îţi place să rişti şi să ai ocazia să câştigi mult şi repede.


Loto Superbet. Ofertă, cote și rezultate. Locul perfect pentru tine

Superbet este o casă de pariuri care reuşeşte să atragă atenţia, deşi nu are cel mai spectaculos site. Este o casă de pariuri serioasă, despre care se vorbeşte datorită ofertei bogate, nu neapărat a bonusurilor atractive sau chestii de genul.

O pagină cu care Superbet reuşeşte să ia faţa competitorilor este cea de Loto. Aici, din faţa calculatorului, poţi juca la cele mai importante loterii din lume. Da, ai auzit bine. Din SUA până în Europa. Şi sunt extrageri din 5 în 5 minute, deci ai şansa să joci la loto de zeci de ori în doar câteva ore şi să speri la un câştig care te mută undeva la soare.

E ceva evident, dar am zis să începem cu începutul. Mai exact, trebuie să ai cont la Superbet dacă vrei să joci la loteriile lor online, iar la casino te așteaptă un bonus de până la 1.000 lei.

De aici, totul e simplu. Te duci pe pagina de loto, iar acolo îţi alegi unde vrei să joci. Dar înainte să ajungi acolo, îţi recomandăm să citeşti acest articol până la final pentru a avea o idee despre ce este vorba.

Grecia KINO și Win for life la Superbet

Cea mai populară loterie din oferta Superbet este, fără discuţii, Grecia KINO. Aici, sunt trageri din 5 în 5 minute, în intervalul 09:00 – 22:00, ora României. Tu poţi alege câte numere vrei, iar extragerea scoate 20 de numere din cele 80. Poţi paria pe unul singur, şi primeşti cota 3.8.

EXEMPLU: Dacă eşti de părere că iese numărul 13, pui 100 lei pe el, iar dacă eşti norocos în câteva minute ai 380 de lei.

Bineînţeles, poţi alege mai multe numere şi câştigurile vor trece la ordinul zecilor de mii de lei.

O altă loterie foarte populară este Win for life. Este o loterie din Italia, unde extragerile se fac din oră în oră.

Nu în ultimul rând, loteria din Slovacia este foarte atractivă pentru jucătorii români, deoarece este foarte asemănătoare cu Grecia KINO.

Sfaturi utile despre loto superbet

Şi acum câteva sfaturi înainte să joci. În dreptul numerelor, vei vedea cu verde un număr şi cu roşu alt număr. Acelea reprezintă valorile de câte ori au fost extrase în perioada recentă. Cele cu verde înseamnă că au fost prezente în ultimele extrageri, iar cu roşu de câte ori nu au fost printre numerele extrase în ultima perioadă. De multe ori poate ajuta acest lucru, mai ales dacă eşti superstiţios sau dacă ai încredere în şirul de numere.

Acum totul e simplu. Ai nevoie de noroc, inspiraţie, şi câteva click-uri pe numerele preferate, iar apoi urmăreşti cuminte cum ai un câştig atât de mare încât îţi cumperi o casă în ţara în care îţi place mai mult să joci.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii