Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Lupta lui Mircea Lucescu pentru Europa. Cota 3,30 la Malmo – Șahtior!

Sursa foto: gmx.at

Șahtior Donețk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, dispută în această seară un meci decisiv pentru parcursul european din acest sezon, în deplasare la Malmo.

După ce ambele formații au pierdut jocurile cu Real Madrid și PSG, din primele două etape, a venit rândul meciurilor directe pentru a se stabili ce echipă va merge în Europa League de pe locul trei. Duelul se anunță foarte spectaculos, mai ales că nici una dintre cele două echipe nu a marcat momentan în Ligă și sunt disperate să o facă.

În timp ce Malmo nu se descurcă grozav în campionat, unde rezultatele oscilează între victorii, egaluri și înfrângeri, Șahtiorul lui Il Luce rupe tot în Ucraina, singurele înfrângeri din ultima perioadă fiind cu Real și PSG. În rest, numai victorii, majoritatea la handicap. Mai mult, elevii lui Nea Mircea au și un moral excelent după ce s-au impus în derby-ul Ucrainei, scor 3-0 cu Dinamo, chiar la Kiev!

Fiind un meci cu miză, locul trei în grupă, ne așteptăm să vedem destul de puține goluri, însă cel mai probabil reușite de Șahtior, care este echipa mai în formă și mai puternică. Partida va începe la ora 21:45.

PONT: 2&2-3 @ 3,30 la Mozzart (Echipa oaspete va câștiga și totalul golurilor în meci va fi de două sau de trei)

Sursa foto: gmx.at

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate