Urmareste-ne

Archive

Marcel Răducanu a analizat pentru betmag.ro etapa din Bundesliga

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Marcel Răducanu a analizat pentru betmag.ro două meciuri contând pentru ultima etapă a anului în Bundesliga. Fostul mare jucător mizează pe Dortmund și Wolfsburg înaintea jocurilor cu FC Koln, respectiv Stuttgart. 

…despre Koln – Dortmund
„Dacă lucrurile decurg normal, Dortmund va câștiga la Koln. A avut probleme cu această echipă în ultimii ani, însă, acum, nu văd cum se poate încurca. Tuchel a construit o adevărată forță, nimeni nu se gândea că va avea un asemenea succes într-un timp atât de scurt”.

…despre Stuttgart – Wolfsburg
„Mi-e greu să înțeleg ce se întâmplă de vreo trei ani cu Stuttgart. Este un club de primă mână în Germania, dar abia dacă evită retrogradarea. Nu o văd bine nici cu Wolfsburg, unde Dardai a lucrat impresionant. Cred că vor câștiga oaspeții”.

Aici găsești echipele probabile, jucătorii indisponibili și ponturi pentru toate meciurile etapei din Bundesliga. Prima ligă din Germania va reveni cu o nouă etapă abia anul viitor, pe 22 ianuarie 2016.

Sursă foto: sportnews.libertatea.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate