Urmareste-ne

Archive

Marcel Răducanu a analizat pentru betmag.ro meciurile din Bundesliga

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Fostul mare fotbalist Marcel Răducanu, care în prezent locuiește în Dortmund, a analizat pentru betmag.ro cele mai importante meciuri ale etapei din Bundesliga. 

…despre Dortmund – Stuttgart
„Borussia va câștiga acest meci, chiar dacă nu va fi deloc simplu. Aștept o reacție pozitivă din partea lor după două înfrângeri consecutive. Hummels e supărat pentru că a fost criticat dur în presă, însă este normal, a comis multe greșeli în ultimele partide. Cred că vrea să plece. Nu înțeleg de ce antrenorul lui Stuttgart nu a fost schimbat mai devreme, echipa nu juca nimic cu el”.

…despre Leverkusen – Schalke
„Este rivalitate mare între cele două echipe, va fi un meci intens. Schalke și-a mai revenit după victoria din Europa League, dar, ținând cont că se joacă pe terenul celor de la Leverkusen, cred că gazdele se vor impune”

…despre Bayern – Hertha
„Bayern trebuie să se înscrie într-o altă ligă, în Germania nu-i mai poate face față nimeni. Va câștiga și cu Hertha Berlin, deși îmi place foarte mult cum joacă această echipă în actuala stagiune”

MARCEL RĂDUCANU
În cei șase ani petrecuți în Germania, între 1982 și 1988, Marcel Răducanu a evoluat în peste 160 de meciuri pentru Borussia Dortmund, marcând 31 de goluri. În 1980 a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului, mulți specialiști socotindu-l drept unul dintre cei mai buni din toate timpurile.

TU CE ALEGI?

330z 330p

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Sursă foto: sportnews.libertatea.ro

Agenții autorizate