Urmareste-ne

Agentii Autorizate

MAXBET oferă 100 RON GRATIS la TOP 10 cele mai populare jocuri din săli

Experiența din cazinourile MaxBet continuă la tine acasă. Înregistrează-te ACUM pe MaxBet și ai 100 RON gratis la TOP 10 cele mai populare jocuri din săli! Dintre acestea, cele mai populare sunt:

 Ce trebuie să faci pentru a primi 100 RON GRATIS

  1. Înregistrează-te pe MaxBet și apoi verifică-ți contul de jucător;
  2. Trimite un act de identitate la adresa de e-mail suport@maxbet.ro;
  3. Introdu Codul BONUS „ONLINE100”

Condiții de îndeplinit pentru a primi 100 RON GRATIS

Pentru a beneficia de un bonus în valoare de 100 RON, trebuie să trimiți o copie a unui act propriu de identitate la adresa de email: suport@maxbet.ro sau într-un mesaj pe Facebook Messenger. După ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, intră AICI și introdu Codul Bonus: ONLINE100.

Bonusul se acordă doar o singură dată pentru Cazino și este disponibil la următoarele jocuri: Shining Crown, Sizzling Hot, Burning Hot, Lucky Lady’s Charm, Burning Hot, 40 Super Hot, 20 Super Hot, 5 Dazzling Hot, Book of Ra, Zodiac Wheel.

Bonusul de Verificare este valabil doar pentru jucătorii care și-au verificat contul după data de 20.03.2020. Oferta este disponibilă în perioada 20 – 31.03.2020.

Bonusul va fi valabil 7 zile de la acordarea acestuia. În acest timp, clientul poate revendica câştigurile obţinute conform condițiilor specificate mai jos. Dacă după această perioadă de timp clientul nu îndeplineşte toţi termenii enumeraţi mai jos, TOATĂ suma bonus şi câştigurile aferente din acesta vor fi retrase din balanţa jucătorului.

Cerinţa minimă de rulaj pentru bonusul de verificare este de 35 de ori valoarea bonusului, de exemplu 100RONx35 = 3.500 RON.

Miza maximă pe care se poate juca acest bonus este de 2,5 RON.

Un jucător poate face o singură cerere de retragere pentru câştigurile obţinute în urma bonusului de verificare, iar retragerea este limitată la suma maximă de 500 RON. Pentru a putea retrage câştigurile, este necesară efectuarea unei prime depuneri de cel puţin 100 RON.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii