Urmareste-ne

Maxbet

Maxbet te aşteaptă! Ai 3.333 de lei şi 333 de rotiri gratuite în pachetul de bun venit

bun venit 3.333 lei + 333 rotiri gratuite
Bonus de bun venit, 3.333 lei şi 333 rotiri gratuite, în trei paşi simpli

Maxbet te aşteaptă şi ţi-a pregătit un bonus de nerefuzat. Fă-ţi acum cont şi primeşti pachetul de bun venit 3.333 de lei şi 333 de rotiri gratuite! Şi nu uita: la Maxbet, distracţia, bonusurile şi câştigurile nu se termină niciodată!

NU RATA BONUSUL DE LA MAXBET

Bonus de bun venit în trei paşi

Nu trebuie să prinzi peştişorul de aur ca să îţi îndeplinească trei dorinţe. Pune mâna pe BONUSUL MAXIM folosind cele 3 coduri promoționale și jucând cu ROTIRILE GRATUITE cele mai HOT sloturi de la Pragmatic Play! Indiferent că îți plac sloturile, că ești fan pariuri sportive sau jucător de Live Cazino, la Maxbet găsești oricând ceva pe gustul tău! Ești pregătit?

Cum activezi bonusul de la Maxbet

Pachetul de bun venit, constând în 3.333 lei şi 333 rotiri gratuite, poate fi activat progresiv, prin trei depuneri:

 1. Bonus de 100%, până la 900 lei (180 euro), pentru depunerile de minimum 50 lei (10 euro), introducând la depunere Codul Bonus: MAX1
 2. Bonus dublu format din 100% până la 1.100 lei (220 euro) și 222 Rotiri Gratuite (disponibile la slotul Big Bass Splash), pentru depunerile de minimum 50 lei (10 euro), introducând la depunere Codul Bonus: MAX2
 3. Bonus dublu format din 100%, până la 1.333 lei (270 euro) și 111 Rotiri Gratuite (disponibilie la slotul Big Bass Splash), pentru depuneri de minimum 50 lei (10 euro), introducând la depunere Codul Bonus: MAX3
Bonus de bun venit, 3.333 lei şi 333 rotiri gratuite, în trei paşi simpli

Bonus de bun venit, 3.333 lei şi 333 rotiri gratuite, în trei paşi simpli

Promoţia e valabilă până la 31 decembrie 2023. Dar mai bine profiţi acum. Ştii proverbul: „Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!”.

Ce trebuie să mai ştii despre bonusul de bun venit 3.333 lei şi 333 rotiri gratuite

 • Pentru a putea retrage orice sumă de bani, trebuie să îndeplinești cerința de rulaj, de 35 ori bonusul plus depunere. Jocuri de genul Blackjack și Ruleta, au un procentaj diferit în vederea îndeplinirii cerinței de rulaj.
 • Suma maximă care poate fi revendicată din acest bonus este 10.000 lei (2.000 euro). Orice câștiguri ce vor depăși aceste sume vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.
 • Bonusul are o valabilitate de 30 de zile, în care trebuie îndeplinită și cerința de rulaj.
 • Rotirile Gratuite sunt disponibile doar la slotul menționat în cadrul fiecărei ofertei.
 • Câștigurile rezultate din rotirile gratuite au o cerință de rulaj de 40 de ori a sumei câștigate înainte de a putea fi retrasă. Acestea au o perioadă de rulaj de 7 zile și o valabilitate de 3 zile. La sfârșitul acestei perioade, orice sumă bonus și câștiguri bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite.
 • Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 80 lei (16 euro), pentru Rotirile Gratuite activate prin introducerea codurilor MAX2 și MAX3.
 • Câștigul maxim care poate fi revendicat după terminarea rulajului este de 5.000 lei (1.000 euro).

Atenţie la retrageri!

 • Bonusurile NU sunt disponibile în cazul în care o tranzacție de retragere este în așteptare și/sau în cazul în care un alt bonus a fost activat.
 • În cazul în care retrageți înainte de a îndeplini cerința de rulaj, bonusul și câștigurile vă vor fi anulate.
 • În situația în care un jucător activează un bonus care este disponibil doar în secțiunea Cazino, suma depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit doar în acestă secțiune. În caz contrar, Maxbet îşi rezervă dreptul de a anula bonusul și eventualele câștiguri obținute din acesta.
 • Această ofertă este disponibilă doar în secțiunea Cazino, doar pentru clienții noi, care fac prima depunere din MaxBet Cazino.
 • Jucătorii pot activa pentru prima depunere o singură ofertă/pachet.
 • MaxBet își rezervă dreptul de a anula promoția în orice moment.
 • Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație. Pentru Termenii si Condițiile Generale apasă aici.

BUN VENIT CU 3.333 LEI ŞI 333 ROTIRI GRATUITE

Agenții autorizate