Urmareste-ne

Maxbet

MaxCurăţenia de Primăvară – Câştigă apartamentul de 100.000 de euro!

MaxCurăţenia de Primăvară - Câştigă apartamentul de 100.000 de euro!

Te pune soacra să dai mobila la o parte în fiecare primăvară că vrea curățenie generală? N-ai și tu o canapea ca lumea pe care să urmărești cele mai noi episoade din serialul preferat? Te-ai săturat să tot plătești chiria? Maxbet.ro vine cu soluții pentru tine! Primăvara aceasta facem MaxCurățenia de Premii alături de Bombardierul Păzitor și… Dorian Popa! Înscrie-te în promoție apăsând butonul PARTICIPĂ și poți câștiga! N-ai cont Maxbet, dă click pe butonul de mai jos şi se rezolvă imediat. Şi ai şi bonus de bun venit!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Ce poţi să câştigi la MaxCurăţenie

1 x Apartament de 100.000 EURO
56 x Livinguri de 3.000 EURO
280 x Curățenii de 150 EURO

Cum poţi să câştigi la MaxCurăţenie

Între 04 Aprilie-31 Mai, în fiecare zi, poți câștiga până la 6 premii, iar pe 3 iunie are loc Marea Extragere unde un apartament nou nouț ajunge la cel mai norocos dintre jucători. Ai multiple șanse să câștigi, așa că înscrie-te apăsând butonul PARTICIPĂ și începe să joci sloturile tale preferate și poți declanșa în orice moment unul din HÂTZ premiile zilnice, iar pentru fiecare 100 RON bani reali rulați în secțiunile Cazino, Live Cazino, Pariuri, Esports și Virtuale primești 1 TICHET cu care poți câștiga chiar HÂTZ Marele Premiu!

Regulamentul pe scurt

 1. Promoția este disponibilă pentru toți jucătorii, în perioada 04.04.2022, de la ora 00:00 – 31.05.2022, până la ora 23:59 (EET).
 2. Pentru a participa la promoție jucătorii trebuie să plaseze pariuri la orice slot/eveniment din secțiunile: Cazino, Live Casino, Sports, Live Sport și Virtuale.
 3. Jucătorii pot câștiga în cadrul promoției MaxCurațenie” următoarele premii:
Premii (acordate zilnic) Valoare premiu Premiu convertit în bani cash Nr. de premii
Servicii de curatenie   750 RON               750 RON          5
Renovare living (servicii si/sau produse) 15.000 RON             10.500 RON          1
 1. Orice pariu plasat trebuie să fie plasat cu bani reali astfel încât să fie eligibil pentru acordarea unui premiu.
 2. Premiile din cadrul promoției “MaxCurațenie” sunt acordate aleatoriu, jucătorii fiind informați printr-un mesaj de tip pop-up cu premiul câștigat.
 3. Premiile sub formă de servicii (servicii de curațenie, renovare living) pot fi converite în bani (70% din valoarea premiilor), contravalorea lor fiind creditată în contul de joc, în funcție de opțiunea aleasă de câștigător.
 4. În cazul premiilor sub formă de servicii, câștigătorii vor beneficia de acestea conform indicațiilor ulterioare, transmise pe canalele de comunicare agreeate.
 5. Odată cu înscrierea în promoție, jucătorii își exprimă acordul să fie contactați, înregistrați și postați.
 6. MaxBet își rezervă dreptul de a anula promoția în orice moment.
 7. Jucătorii care au plasat pariuri din bani reali de minim 100 RON (20 EURO), vor participa la extragerea din 3 iunie 2022, premiul fiind un apartament. Întregul Regulament este disponibil aici.
 8. Termenii Generali ai Bonusurilor se aplică. Pentru Termenii şi Condiţiile Generale apasă aici.

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate