Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Meci inedit în Cupa României. Votează pontul zilei de joi!

Sursa foto: gmx.at

Cel mai interesant meci al zilei este oferit de Steaua București, care se deplasează la Baia Mare pentru partida din optimile de finală ale Cupei României. Tot azi se joacă și Sampdoria – Empoli, ultimul meci al rundei în Serie A.

Campioana României înscrie cu greu în ultima perioadă, iar acest lucru se vede și în rezultate. Steaua a făcut egal la Petrolul, 0-0, iar cu Pandurii a egalat târziu, în minutul 86, prin Muniru. Jocul din Cupă îi aduce în față o adversară accesibilă, Baia Mare, o echipă din liga secundă.

Cu toate acestea, meciul nu este așa de ușor cum pare la prima vedere, mai ales că trupa din Maramureș este lider în prima serie a ligii secunde, cu șapte victorii, un egal și o înfrângere în primele nouă etape. Pentru orașul Baia Mare acest meci este o sărbătoare, toată săptămâna făcându-se lucrări pentru renovarea stadionului și pentru montarea unei nocturne mobile.

Walter Zenga primește vizita celor de la Empoli în această rundă intermediară, iar moralul elevilor săi este unul ridicat, lucru care îi face favoriți. Sampdoria s-a impus runda trecută cu 4-1 în fața Veronei, iar acum joacă din nou în Genoa, lucru care îi face misiunea mai ușoară, mai ales că are și publicul în spate.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursa foto: gmx.at

Agenții autorizate