Urmareste-ne

Archive

Meci suspect în Anglia. Se pariază sume imense pe gazde

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

Meci suspect în Championship, unde s-au pariat sume imense pe victoria lui Blackburn în meciul cu Rotherham, din etapa a 20-a a ligii secunde engleze.

Gazdele, clasate pe locul 13 după 19 etape, primesc vizita uneia dintre cele mai slabe formaţii din a doua divizie engleză, Rotherham, clasată pe 23 din 24.

Forma gazdelor, care au ajuns la şase partide la rând fără înfrângere, i-a făcut pe pariori să mizeze sume imense pe 1 solist, lucru îndreptăţit având în vedere că Rotherham a câştigat doar două din ultimele 10 meciuri jucate afară.

Aceste pariuri au transformat acest duel într-un meci suspect, pe care bookmakerii au fost nevoiţi să îl analizeze mai atent şi să modifice cotele.

Astfel, în dimineaţa partidei, Blackburn a ajuns la o cotă de 1,57, în timp ce Rotherham are 6,50, în condiţiile în care iniţial partida era considerată destul de echilibrată.

Blackburn – Rotherham
Cote iniţiale: 1,73 – 3,80 – 4,20
Cote actuale: 1,57 – 4,50 – 6,50

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate