Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Meci suspect în Belgia! Cotele au suferit mari modificări

Sursa foto: sport.be

Deși la prima vedere părea un meci normal, între două echipe din a doua jumătate a clasamentului, duelul dintre Patro Eisden și Seraing United, din a doua ligă belgiană, a atras atenția caselor de pariuri.

Inițial, oaspeții erau favoriți, fiind cotați cu 1,62 pentru victorie, în timp ce cota gazdelor era 4,50 și egalul era cotat cu 3,80.

Motive pentru ca Seraing United să fie favorită sunt destule, în special forma superioară, în comparație cu cea a lui Patro Eisden, care a obținut doar patru puncte în primele 10 etape, din patru egaluri. Gazdele sunt, alături de Heist și Coxyde, una dintre echipele care nu au reușit nici o victorie în acest sezon. De partea cealaltă, oaspeții au patru victorii și două egaluri în 10 etape, rezultate care i-au dus pe locul 9.

Mai mult, rezultatele directe sunt și ele de partea celor de la Seraing United, care sezonul trecut s-au impus atât în tur (6-2), cât și în retur (2-1). Cu toate acestea, s-au mizat sume foarte mari în ultima perioadă pe o victorie a gazdelor sau un egal, așa că au fost schimbări majore de cotă.

Astfel, în ziua meciului, oaspeții sunt cotați cu 2,00 pentru o victorie, egalul are cota 3,55 și un succes al gazdelor este cotat cu 3,60!

Patro Eisden – Seraing United
Cote inițiale: 4,50 – 3,80 – 1,62
Cote actuale: 3,60 – 3,55 – 2,00

Sursa foto: sport.be

„Cote în scădere” este o rubrică pe care utilizatorii o au la dispoziție zilnic pe betmag.ro, redactorii site-ului semnalând partidele ale căror cote au suferit modificări semnificative în timpul săptămânii. Atunci când cota unei echipe scade înseamnă că s-au efectuat  numeroase pariuri pe varianta în cauză.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate