Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Meciul Galatei a atras atenția pariorilor! Cum s-au modificat cotele

Sursa foto: www.hizlihaber.com

Galatasaray primește în etapa intermediară din această săptămână vizita celor de la Eskișehirspor, la doar câteva zile după ce a luat un punct norocos în derby-ul Turciei, 1-1 pe terenul lui Fenerbahce.

În urma pariurilor masive din ultimele zile, cotele la această partidă s-au modificat simțitor. Astfel, Galatasaray este cotată în ziua meciului cu 1,40, după ce inițial avea 1,55, în timp ce oaspeții au 7,00, de la 5,50! Cota pentru un egal nu a suferit modificări majore, 4,33 de la 4,50.

Pentru Galatasaray, adversara din această rundă este una modestă, lanterna roșie din Super Lig după nouă runde. Oaspeții vin pe Türk Telekom Arena cu o linie de clasament dezastruoasă: nouă meciuri, o victorie, un egal și șapte înfrângeri, golaveraj 7-18. Mai mult, cele patru puncte au fost reușite în etapele doi și trei, așa că au ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat.

De partea cealaltă, elevii lui Hamzaoglu Hamza sunt pe locul doi în clasament, la egalitate cu Fenerbahce, dar la patru puncte în spatele celor de la Beșiktaș. Antrenorul Galatei se poate baza pe toți titularii, iar mijlocul pe care îl poate alinia (Podolski – Sneijder – Oztekin) este unul greu de controlat de apărarea șubredă pe care o are Eskișehirspor.

Meciurile directe sunt și ele de partea trupei din Istanbul, care sezonul trecut a obținut patru puncte în campionat, după o victorie în deplasare (2-1) și un egal pe teren propriu (0-0). Mai mult, din cele 19 întâlniri pe care le-au avut cele două formații, trupa din Eskişehir a câștigat doar patru!

Galatasaray – Eskișehirspor
Cote inițiale:
1,55 – 4,50 – 5,50
Cote actuale:
1,40 – 4,33 – 7,00

Sursa foto: www.hizlihaber.com

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate