Urmareste-ne

Archive

Meciuri dezechilibrate la pontul zilei de duminică. Votează şi tu!

Sursa foto: trotafutbol.com

Finalul de săptămână ne aduce o serie de meciuri puternice din campionatele mari ale Europei, capul de afiş fiind, cel puţin pentru români, Dinamo – Steaua.

Având în vedere că derby-urile sunt de evitat la pariuri, deoarece rezultatele sunt foarte greu de anticipat, fiind multe ambiţii la mijloc, de preferat sunt pariurile pe meciuri dezechilibrate.

Un astfel de meci este Villarreal – Eibar, unde gazdele pleacă favorite cu „tunarii” din Spania. Cele două echipe sunt despărţite de un punct şi de două locuri în clasament, în favoarea gazdelor. Mai mult, Villarreal este şi o echipă foarte puternică pe teren propriu, cu cinci victorii în şase meciuri acasă.

Un alt meci dezechilibrat este Feyenoord – Twente, în campionatul Olandei. Partida începe la ora 15:30, iar gazdele speră să obţină o victorie pentru a putea depăşi PSV în clasament, care a făcut un egal în această etapă.

Sursa foto: trotafutbol.com

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

Agenții autorizate