Urmareste-ne

Biletul zilei

Meciuri puține, profit imens! Am găsit cu greu un bilet din care să facem 1632 lei

Am avut foarte multe meciuri marți și miercuri, dar joi oferta este destul de săracă, așa că am găsit cu greu câteva partide care merită puse pe un bilet.

Cota 2.08 la Liverpool – Newcastle

Deschidem biletul cu partida dintre Liverpool și Newcastle, unde ne așteptăm să vedem un meci dominat de gazde, care joacă foarte bine pe teren propriu. Cu toate acestea, Newcastle trebuie să înceapă să obțină puncte cât mai repede, așa că ne așteptăm să vedem câteva ocazii și din partea oaspeților. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru această partidă este GG la cota 2.08.

Ne mutăm la duelul dintre Voluntari și UTA Arad, unde cel mai probabil arădenii vor încerca să se apere și să obțină măcar un punct, la una dintre cele mai în formă echipe ale momentului. Cota este foarte bună, 1.57, așa că nu trebuie ratată.

Man. United – Brighton aduce o cotă de 2.45

Ne mutăm la celălalt meci important al zilei, cel dintre Manchester United și Brighton, unde avem cota 2.45 pentru un succes al diavolilor într-un meci în care se vor marca minimum trei goluri. Gazdele nu au voie să facă pași greșiți dacă vor să prindă Liga Campionilor, mai ales pe teren propriu în fața unor echipe precum Brighton.

Închidem cu duelul din Cupa Regelui dintre Atl. Baleares și Getafe, unde oaspeții sunt favoriți să obțină toate cele trei puncte. Cota pentru acest pariu este 2.06.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare