Urmareste-ne

Biletul zilei

Meciuri puține, profit imens! Patru evenimente pentru 1000 de lei în Europa League și Conference League

Chiar dacă e joi și Liga Campionilor a trecut, ne așteptăm să vedem câteva meciuri bune și în Europa League, respectiv Conference League.

Cota bună pentru Napoli

Deschidem biletul cu partida dintre Legia Varșovia – Napoli, unde italienii sunt favoriți pentru victorie. Din acest motiv și bookmakerii au oferit o cotă mică pentru 2 solist, 1.39. Dar la ce mare e diferența de valoare, considerăm că merită să fie pe bilet.

Ne mutăm în Serbia, unde avem parte de meciul Steaua Roșie Belgrad – Midtjylland, cu gazdele favorite la victorie. Cota e periculoasă, 1.85, însă la cum joacă Steaua Roșie pe teren propriu ne dă speranțe că vom avea parte de un rezultat bun.

Surpriză la Berlin

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Union Berlin și Feyenoord, unde avem cota 3.05 pentru un succes al olandezilor.

Închidem biletul cu jocul dintre Tottenham și Vitesse, primul cu Conte pe bancă, așa că ne așteptăm la o victorie ușoară a englezilor, la cota 1.27.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare