Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Meciuri tari în Cupe. Mourinho şi Guardiola îți oferă biletul zilei de marți – CÂȘTIGAT

Sursa foto: aftonbladet.se

Fanii fotbalului nu se vor plictisi în această săptămână, în care se joacă foarte multe partide, în special din Cupe. De asemenea, mai sunt și campionate care își dispută etapele intermediare, precum Italia sau Turcia. betmag.ro a analizat meciurile de marți și a găsit două partide din care puteți scoate profit.

Primul duel de pe biletul zilei vine din Anglia, unde Chelsea se deplasează la Stoke pentru partida din „optimile” Carling Cup. Jose Mourinho trăiește o perioadă foarte grea, mai ales că a primit un ultimatum de la conducere, fiind obligat să treacă de Stoke în Cupa Ligii și să câștige derby-ul cu Liverpool din weekend.

Londonezii sunt deţinătorii trofeului, sezonul trecut învingând Tottenham în finală. Deşi este o competiţie mai puţin importantă, jurnaliştii englezi notează că portughezul va începe cu o mare parte dintre titulari, pentru a nu supăra fanii şi oficialii şi mai tare. Stoke nu are amintiri prea plăcute din această competiţie, sezonul trecut fiind eliminată în aceeaşi fază, de Southampton, după o înfrângere pe teren propriu cu 2-3. Fiind vorba despre multă tensiune, mergem pe un număr de minimum două goluri în meci, probabil marcate de londonezi.

Al doilea duel de pe biletul zilei vine tot dintr-o cupă, de data aceasta a Germaniei. Partida-eveniment a şaisprezecimilor de finală, Wolfsburg – Bayern, se joacă marţi, de la ora 21:30. Ambele echipe vin după victorii în Bundesliga, Wolfsburg la Darmstadt şi Bayern acasă cu FC Koln. Fiind un meci de Cupă, este de preferat un pariu pe goluri decât pe o victorie. Mai ales că avem faţă în faţă două echipe care au oferit mereu spectacol. Ultimele şase meciuri directe s-au terminat cu minimum trei goluri, iar trei dintre ele au fost adevărate delicii pentru fanii fotbalului: 5-1 pentru Bayern în septembrie 2015, 4-1 pentru Wolfsburg în ianuarie 2015 şi 6-1 pentru trupa din Munchen în martie 2014.

BILETUL ZILEI – MARŢI, 27 OCTOMBRIE
Stoke – Chelsea – Peste 1,5 goluri @ 1,30
Wolfsburg – Bayern – Peste 2,5 goluri @ 1,55
Cota finală: 2,01 la Unibet

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursa foto: aftonbladet.se

Agenții autorizate