Urmareste-ne

Archive

Meciuri tari în fotbal. Alegem împreună pontul zilei de duminică

Susă foto: asroma360.com

Cum oferta de pariuri de astăzi este încărcată cu meciuri de fotbal, pontul zilei de duminică nu poate fi selectat decât din acest sport. Fără îndoială, pariorii sunt atrași de cota lui Real Madrid în deplasarea de la Eibar sau de cea a Romei în partida cu Atalanta.

Ambele echipe au fost umilite recent de același adversar: Barcelona. Madrilenii au pierdut cu 0-4 în El Clasico, iar romanii cu 1-6 pe Camp Nou în grupele Ligii Campionilor.

În Anglia, Liverpool caută o nouă victorie sub comanda lui Jurgen Klopp, „cormoranii” reușind să se califice în joi în șaisprezecimile Europa League după 2-1 pe teren propriu cu Bordeaux.

Arsenal a mers cu avionul până la Norwich, o călătorie care s-a încheiat doar în 14 minute. Jucătorii lui Wenger au toate motivele să fie relaxați înaintea acestei partide, ținând cont și de faptul că gazdele au pierdut șase din ultimele șapte meciuri oficiale.

Susă foto: asroma360.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate